UP Brda Bubble d.o.o.

smart glamping

UP Brda Bubble d.o.o.
Šolski center Nova Gorica
Cankarjeva ulica 10, SI - 5000 Nova Gorica, Slovenija
tel.: +386 5 620 56 10
brda.bubble@gmail.com
https://brdabubble.wixsite.com/brda-bubble
torek od 11:50 do 13:25 četrtek od 13:25 do 15:00

0 Bubble voice

Revolucionarni digitalni glasovni pripomoček, ki vam poenostavi vašo glamping izkušnjo: regulira moč in barvo luči, uravnava temperaturo v mehurčku, premika senčila, odgovarja na vprašanja, ki jih postavljate, omogoča naročilo zajtrka in druge ponudbe, svetuje najbolj optimalno izkušnjo turistične ponudbe tega dne v željeni destinaciji...

Cena:
122,95 €
DDV:
27,05 € (22,0 %)
Cena z DDV:
150,00 €
Količina:

0 Najem mehurčka za dve osebi

V mehurčku med briškimi trtami se boste počutili prvinsko. Velikost mehurčka je 4x4 m. V njem je postelja 140 x 200 cm, bubble voice, miza in stoli ter garderobna omara. Pogovor ob svečah ali projekcija vašega najljubšega filma sta le dve izmed možnosti za pare. Po sončnem zahodu zaspite ob zatišju vinogradov in mežikanju zvezd svetle Rimske ceste zgoraj. Najem vsebuje: nočitev, zajtrk, posteljnino in brisače, jacuzzi na terasi in FREE WIFI. V vsaki enoti je na voljo zasebna kopalnica s prho, s kopalnimi plašči, s sušilcem za lase in z brezplačnim toaletnim priborom.

Cena:
204,92 €
DDV:
45,08 € (22,0 %)
Cena z DDV:
250,00 €
Količina:

1 Briški zajtrk

Kaj je lepšega kot jutra ob dobrem domačem zajtrku. Briški zajtrk ob pogledu na čudovito pokrajino. V paketu prejmete kruh pečen v krušni peči, odlično domačo marelično ali slivovo marmelado, okusen akacijev med in maslo, sezonsko sadje, domač kakovosten sok ali kavo in odlično domačo pecivo.

Cena:
11,87 €
DDV:
1,13 € (9,5 %)
Cena z DDV:
13,00 €
Količina:

2 Briško kosilo

Pravijo, da so Goriška Brda lepa v vseh letnih časih ne le zaradi čudovite pokrajine temveč predvsem zaradi sezonske hrane, ki diši po vaseh. SPOMLADANSKI ČAS kuhinja temelji na regratu, divjem hmelju, mladih koprivah, točih in frtaljah. POLETNI ČAS na jedilniku prevladuje zelenjava, kot so bučke, grah, bob, vrzote, različne mineštre, v katerih ne sme manjkati košček svinjine. JESENSKI ČAS kuhinja temelji na zanj so značilne jedi iz kostanja, pršutov golaž, tegičeva mineštra in ohrovt. ZIMSKI ČAS je v Brdih čas kolin, tako da ne bodo manjkale klobase: šakanele, markandele in krodegini, ki jih spremlja kisla repa in kislo zelje. Pridite in okusite naše dobrote.

Cena:
20,49 €
DDV:
1,95 € (9,5 %)
Cena z DDV:
22,44 €
Količina:

3 Briška večerja

Če ste ljubitelji razkošnih romantičnih večerij, je restavracija Gredič z mischelinovo zvezdico prava za vas. Vzdušje restavracije vzbudita čar in eleganca. Navdušili vas bodo sproščeno vzdušje, prijetna glasba in kulinarični užitek.

Cena:
91,32 €
DDV:
8,68 € (9,5 %)
Cena z DDV:
100,00 €
Količina:

Bičikliranje

Eko-mobilnost Potek poti: Dobrovo – Medana – Ceglo – Vipolže – Kozana – Šmartno – Gonjače – Vedrijan – Drnovk – Dobrovo Dolžina: 18 km Višinska razlika: 225 m Zahtevnost: lahka Podlaga: 100 % Asfalt

Cena:
32,79 €
DDV:
7,21 € (22,0 %)
Cena z DDV:
40,00 €
Količina:

Briška štorja

Naša "štorja" se začne v središču Brd na Gradu Dobrovo. Nadaljujemo proti Medani, domačiji briškega pesnika in prevajalca Alojza Gradnika. Pot se nadaljuje skozi Ceglo, mimo Grediča proti renesančnemu dvorcu Vili Vipolže. V Kojskem si ogledamo trg s sončno uro ter cerkev Sv. Križa. Za konec doživimo biser briške kulturne dediščine – vas Šmartno in si v Briški hiši ogledamo film o briški kulturni dediščini.

Cena:
24,59 €
DDV:
5,41 € (22,0 %)
Cena z DDV:
30,00 €
Količina:

Bubblanje

Ste ljubitelj/-ica lepe kože? Privoščite si kopel v penini. Ogljikov dioksid v penečih vinih kožo učvrščuje, polifenoli pa jo navlažijo, blažijo vnetja in rdečico, ki se pojavijo na njej. Da bi izkoristili to moč, smo vam iz penečega vina pripravili kopel, dodali mleko v prahu, sol za kopanje, med in vam ljubo eterično olje. Mešanica je klinično preizkušena. Po namakanju v njej bo polt mehka, navlažena in bo imela zdrav tonus.

Cena:
20,49 €
DDV:
4,51 € (22,0 %)
Cena z DDV:
25,00 €
Količina:

Guštiranje penin

Je mehurčkov polno doživetje, med katerim boste poskusili 5 vzorcev najboljših penin, ob dobri glasbi in prigrizkih. Hkrati boste spoznali različne zanimivosti o pridelavi penin in razliko med šampanjcem in penino. Lokacija: Tavarneta Wine Brothers Z novo pridobljenim znanjem boste postali večji poznavalec te žlahtne pijače in tako zablesteli v marsikateri vinski debati. “Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!“.

Cena:
40,98 €
DDV:
9,02 € (22,0 %)
Cena z DDV:
50,00 €
Količina:

Sadn dol

Masaža je ena izmed najbolj enostavnih neg našega telesa. Lajša bolečine, utrujenost in zmanjšuje stres. Zato smo se v našem glampingu odločili vključiti tudi malo razvajanja. Predvsem zaradi tega, ker želimo da se naši obiskovalci res sprostijo...Po sproščujoči masaži boste v restavraciji Vila Vipolže poskrbeli še za vaše brbončice.

Cena:
81,97 €
DDV:
18,03 € (22,0 %)
Cena z DDV:
100,00 €
Količina:

Vsak patk disko

Večina najstnikov hrepeni ob koncu tedna po nori zabavi pozno v noč, zato smo se odločili organizirati VSAK PATK DISKO. »Patk« v briškem narečju pomeni petek. Enkrat mesečni tematski party z dobro glasbo in izbiro vrhunskih koktejlov po prijazni cen. V Dvorani Hum.

Cena:
8,20 €
DDV:
1,80 € (22,0 %)
Cena z DDV:
10,00 €
Količina:

Zvezdanje

Za astronomske navdušence v sodelovanju z Astronomskim observatorijem Fakultete za matematiko in fiziko organiziramo opazovanje vesolja z zmogljivejšim teleskopom: dopoldne od 10h do 12h opazovanje Sonca zvečer od 18h do 21h Uvodna predstavitev ter kratke vesoljske novice Predstavitev delovanja teleskopa Opazovanje s teleskopi med oljčniki in vinogradi Priporočamo termin ob menjavi letnih časov (ob solsticijih in enakonočjih).

Cena:
32,79 €
DDV:
7,21 € (22,0 %)
Cena z DDV:
40,00 €
Količina: