UP FITIZBIRA d.o.o.

Prehrana

UP FITIZBIRA d.o.o.
Ekonomska šola Ljubljana
Prešernova cesta 6, 1000 1000, Slovenija
upfitizbira@gmail.com
https://fitizbira.company.site/

FIT&FITIZBIRA PROTEIN JOGURT

Podrobnosti o izdelku Jogurt z maximum proteini in dodanimi vlakninami. Da bo vas zajtrk zdrav in hranilen izberite fitizbira proteinski jogurt. Izberi pametno, izberi fit

Cena:
3,30 €
DDV:
0,00 € (0,0 %)
Cena z DDV:
3,30 €
Količina:

FIT&FITIZBIRA PROTEIN MUESLI

Beljakovinski muesli kosmiči z visoko vsebnostjo beljakovin (22%) in prehranske vlaknine. 100 g izdelka zagotavlja kar 45% beljakovin Beljakovine prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase ter k vzdrževanju zdravih kosti.Kosmiče lahko uživate kadarkoli tekom dneva, kot zajtrk, malico ali kot hitro pripravljen polnovreden obrok. Prisegamo na pripravo z mlekom ali rastlinskimi napitki, glede na lastne želje in okus pa ga lahko uporabite tudi v drugih kombinacijah.

Cena:
7,15 €
DDV:
0,00 € (0,0 %)
Cena z DDV:
7,15 €
Količina:

FITIZBIRA BAR

Podrobnosti o izdelku Ste lačni? Bi pojedli kaj dobrega ampak je veš čas omejen? Imamo pravo rešitev za vas. Proteinska ploščica Fitizbira je hitra, enostavna in zdrava izbira za vsakogar, ki želi hitrega obroka, povnega energije in proteinov. Naše ploščice so sestavljene iz skrbno izbranih žitaric, prelitih z slastno čokolado, brez dodanih maščob in sladkorja. Za super ceno si izberi svoj okus. Izbirajtr pametno, izbirajte fit!

Cena:
3,20 €
DDV:
0,00 € (0,0 %)
Cena z DDV:
3,20 €
Količina:

FITIZBIRA MLEKO

Podrobnosti o izdelku Naj bo vas zajtrk zdrav, okusen in poln proteinov. Vse to je mogoce z novim proteinskim mlekom ki ga po novem nudimo pri fit izbiri.

Cena:
3,50 €
DDV:
0,00 € (0,0 %)
Cena z DDV:
3,50 €
Količina:

FITIZBIRA PRAŠKI

Fitizbira proteini so prava izbira za po vsakem treningu. Ker je zdravje v današnjih časih tako pomembno, nam pustite, da poskrbimo za vas! Naši proteini so 100% naravni, brez dodatkov sladkorja in brez dodatnih kalorij. Izbirajte med vrsto različnih okusov, ki smo jih pripravili prav za vas. Izbirajte pametno, izbirajte fit!!

Cena:
3,35 €
DDV:
0,00 € (0,0 %)
Cena z DDV:
3,35 €
Količina:

FITIZBIRA PROTEIN COOKIE

Podrobnosti o izdelku Piškot z visoko vsebnostjo beljakovin in zmanjšano vsebnostjo sladkorjev. S sladkorji. Mehak in sočen beljakovinski piškot, brez umetnih sladil ter z zmanjšano vsebnostjo sladkorjev preseneča z izjemno intenzivnim, naravnim okusom. Naravna, enostavna sestava Brez dodanih sladil Zmanjšana vsebnost sladkorjev (*> 30% manj sladkorjev kot klasični piškoti) 14 g beljakovin na piškot (60g) Vir vlaknin S kapljicami slastne temne čokolade Primerno za vegetarijance Neto količina: 60g / 12x60g

Cena:
3,39 €
DDV:
0,75 € (22,0 %)
Cena z DDV:
4,14 €
Količina:

FITIZBIRA PROTEIN WAFFLE

Super mehki vafli, so prava izbira za zdrav in okusen zajtrk, poln proteinov z malo hidratov in malo dodatnih sladkorjev.

Cena:
5,10 €
DDV:
0,00 € (0,0 %)
Cena z DDV:
5,10 €
Količina:

FITIZBIRA PUDING

Podrobnosti o izdelku Proteinski puding. Za popoln konec dneva. Sprostite se z svojim najljubsim pudingom in se ne pocutite pregreseno saj ima ta puding minimalno kolicino kalorij. Sedaj na voljo pri fit izberi Izberi pametno, izberi fit

Cena:
6,13 €
DDV:
0,00 € (0,0 %)
Cena z DDV:
6,13 €
Količina:

FITIZBIRA TOASTE

Da bo vaš dan polen proteinov, si za malico izberite še Fitizbira toaste. Preprosta in pametna izbira, ki je neboste ožalovali. Naši toasti so sestavljeni iz skrbno izbranih sestavin, da bo vaš obrok, kar se da zdrav. Izbirajte pametno, izbirajte fit.

Cena:
8,40 €
DDV:
0,00 € (0,0 %)
Cena z DDV:
8,40 €
Količina:

FITIZBIRA ČOKOLADA

Podrobnosti o izdelku Najboljsa proteinska cokolada na trgu. Manj kalorij, manj ogljikovih hidratov, vec proteinov.

Cena:
4,14 €
DDV:
0,00 € (0,0 %)
Cena z DDV:
4,14 €
Količina:

Fitomat

Naš cilj prodaje avtomatov je, da bi si vsak lahko sestavil obrok zase z različnih sestavin, kot so vitamini, beljakovine in minerali. Na takšen način bi lahko v podjetju vsak delavec pridobil dovolj hranilnih snovi za delovanje imunskega sistema, ledvic, jeter in celotnega telesa nasploh-tudi vegani in vegetarijanci bi najdli primeren obrok zase. Najpomembneje pa je, da bi z zdravo prehrano zmanjšali bolezni in stem odsotnosti na delovnih mestih.​ Prodajamo avtomat, ki se imenuje FITOMAT, izdeluje različne fit in zdrave izdelke po vašem naročilu in vaši izbiri. Avtomat izdeluje predvsem smoothie h katerim lahko dodamo različne dodatke in vitamine. Zraven lahko dobite tudi dostop do aplikacije za podjetja, kjer boste videli koliko ste prodali in katere izdelke prinesejo največ profita. Na aplikaciji lahko iz telefona spremljaš koliko kalorij želiš. Je odličen za podjetja, saj zaposlenim omogoča hiter in enostaven dostop do zdrave prehrane po lastni izbiri. Avtomat ima možnost povezave z uporabnikom preko mobilnega telefona, kjer si vsak posameznik izdela svoj proteinski smoothie. Aplikacija spremlja in opozarja na morebitne alergente in druge zdravstevene težave in prav tako pomaga pri pridobitvi vaše sanjske postave. Z nakupom avtomata si podjetje pridobi licenco in s tem omogoča zaposlenim dostop do teh ugodnosti. Cena izdelka z DDV je 4,900.00 eur

Cena:
4900,00 €
DDV:
0,00 € (0,0 %)
Cena z DDV:
4900,00 €
Količina: