UP Handy Sport d.o.o.

Prodaja torbic za kolo/tek ter storitve vodenja

UP Handy Sport d.o.o.
Srednja šola Slovenska Bistrica
Ulica dr. Jožeta Pučnika 21, 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija
handysport3@gmail.com
Ponedeljek 11.50 - 14.15

Handy elegantna torbica za kolo

Prijetna, elegantna ženska torbica za kolo mornarskega stila, kakršno si želi vsaka ženska/punca. Ima usnjena nastavljiva pasova, zapira pa se z dvema gumboma, vendar če bi želeli zapiranje na zadrgo, naredimo tudi to.

Cena:
19,99 €
DDV:
4,40 € (22,0 %)
Cena z DDV:
24,39 €
Količina:

Handy otroška torbica za kolo

Tudi na naše najmlajše nismo pozabili. Primerna torbica za otroke, katero vam naredimo po vaših željah z različnimi vzorci. Tudi otroci gredo radi na potep s kolesom, zato je ta torbica ravno primerna za njih, da si shranijo svoje stvari. Je iz različnega barvnega blaga in prijazna okolju.

Cena:
15,99 €
DDV:
3,52 € (22,0 %)
Cena z DDV:
19,51 €
Količina:

Handy torbica za kolo (različni vzorci)

Prisrčna torbica iz blaga z vzorci, ki je primerna tako kot za ženske in za deklice. Ima dva nastavljiva pasova.

Cena:
15,99 €
DDV:
3,52 € (22,0 %)
Cena z DDV:
19,51 €
Količina:

Handy torbica za tek

Naša majhna torbica, vas bo zagotovo navdušila z svojo praktičnostjo in modernim izgledom. Torbica je izdelana iz kvalitetnega recikliranega jeansa in ima dva žepa. Torbica se nadane na roko z pasom, ki se ga lahko regulira po želji.

Cena:
9,99 €
DDV:
2,20 € (22,0 %)
Cena z DDV:
12,19 €
Količina:

Handy torbica za tek z dodatnim vgrajenim žepkom za slušalke

Naša kvalitetna in moderna torbica, ki je primerna za veliko vrst športnih aktivnosti. Njeno praktično oblikovanje vas bo zagotovo navdušilo. Poleg telefona lahko vanjo shranite tudi slušalke.

Cena:
9,99 €
DDV:
2,20 € (22,0 %)
Cena z DDV:
12,19 €
Količina:

Handy športna torbica za kolo

Handy torbica je primerna za vsa kolesa in jo lahko imamo pripeto na dva različna načina, ima tudi dva nastavljiva pasova. V njej lahko shranimo telefon, denar ter ključe, od znotraj pa ima dodan še en dodaten žepek. Narejena je iz jeansa, ki da modern in lep videz.

Cena:
15,99 €
DDV:
3,52 € (22,0 %)
Cena z DDV:
19,51 €
Količina:

Storitev vodenja - Dravska kolesarska pot

Pot se začne na koroškem bolj natančno v Beloruski ulici. Izlet bo trajal 12 km , postojanko bomo imeli v Mariboru, sledi pogostitev pri Lentu . Med potjo bomo imeli oglede kot so: spomeniki starih Rimljanov, zgodbe flosarjev.

Cena:
20,00 €
DDV:
4,40 € (22,0 %)
Cena z DDV:
24,40 €
Količina:

Storitev vodenja - Logarska dolina

Pot se bo začela v Logarski dolini, za točno lokacijo se dogovorimo glede na št. udeležencev. Glede na lokacijo se nam zdi, da bo ta vožnja izmerrno zanimiva, saj nas bodo med potjo vodile Kamniško- Savinjske Alpe. Vožnja bo trajala do glavne postojanke pri Centru duhovnosti Logarske doline, tam pa nas bodo postregli z okusno malico. Po počitku se bo pot nadaljevala vse do Solčave. Upamo, da vas ta pot nebo utrudila, saj je ta najkrajša.

Cena:
20,00 €
DDV:
4,40 € (22,0 %)
Cena z DDV:
24,40 €
Količina:

Storitev vodenja - Majšperske Haloze vse do Ptujskega gradu

Pot se začne pri OŠ Majšperk, kjer bomo nadaljevali do glavne postojanke, Cerkve na Ptujski gori. Tam bo kratek ogled cerkve ter čas za pojedino. Nato se pot nadaljuje vse do Ptujskega Gradu (vmes so še kratki postanki). Druženje bomo končali ob zgodovinski zgodbi ptujskih graščakov.

Cena:
22,00 €
DDV:
4,84 € (22,0 %)
Cena z DDV:
26,84 €
Količina:

Storitev vodenja - Od Slov. Bistrice do Makol

Pot bomo začeli v Slovenski Bistrici pri Impolu. Pot bo dolga 20 km. Na približno pol poti bomo imeli tudi pogostitev v gostilni. Med vožnjo si bomo ogledali razne znamenitosti, kot so kulturne dediščine,ki so v Makolah zelo znane, kipe, grad Štatenberg,... Pot bomo zaključili v Makolah pri cerkvi Svetega Andreja. Pot ne bo naporna, bo pa zanimiva.

Cena:
22,00 €
DDV:
4,84 € (22,0 %)
Cena z DDV:
26,84 €
Količina:

Storitev vodenja - Pohorska kolesarska transverzala

Ta pot se začenja v Mariboru, bolj natančno pri Piramidi. Odpravili se bomo proti glavni postojanki Lovrenc na Pohorju. Ker bo ta pot nekoliko daljša bodo še vmes razni kratki postanki. Pri Lovrenc na Pohorju nas bo pričakalo toplo kosilo in s tem si bomo pridobili dovolj energije, da pot nadaljujemo do Slovenj Gradca, kateri je naš cilj. Ko se bomo peljali čez Pohorje si bomo ogledali naravne značilnosti kot so slapovi, barije itd.

Cena:
25,00 €
DDV:
5,50 € (22,0 %)
Cena z DDV:
30,50 €
Količina:

Storitev vodenja - Porečanka

Pot se bo začela v Trstu, za lokacijo se dogovorimo glede na št. udeležencev. Od tam se bomo peljali proti naši glavni postojanki Koperu, kjer bomo imeli tudi čas za kosilo. Če bo vreme prijetno in če imate željo za osvežitev v morju, Vam bomo seveda to tudi omogočili. Po našem počitku se pot nadaljuje proti Piranu. Tam si bomo ogledali Luko Koper, ter našo ciljno točko mesto Portorož. Priporočamo, da se v prečudovitem primorskem okolju sprostite in si kupite razne spominke.

Cena:
30,00 €
DDV:
6,60 € (22,0 %)
Cena z DDV:
36,60 €
Količina:

Storitev vodenja - Trans Karavanke

Začetna pot je Dravograd. Pot se nato nadaljuje v Celovec. Naša vožnja bo zelo zanimiva, saj nas bo med potjo vodila prečudovita narava. Naredili bomo par postankov, ter prisluhnili naravi. V Celovcu nas bo pričakalo toplo kosilo. Od tam naprej pa bo naš cilj priti do ciljne točke, katera je Tromeja nad Ratečami. Pot bo kar dolga in zahtevna, zato bomo imeli vmes vmesno postojanko pri eni od gostilnic. Ko bomo prispeli na cilj, boste za nagrado dobili darilo.

Cena:
40,00 €
DDV:
8,80 € (22,0 %)
Cena z DDV:
48,80 €
Količina:

Storitev vodenja - Via Bela Krajina

Začetek bo Bela krajina in tudi končna točka. Kako to? Pot nas bo vodila vse od Bele krajine do Kolpe in nazaj. Torej ko se bomo peljali proti Kolpi si bomo vmes ogledovali griče , vinograde. Ko pa bomo prispeli do Kolpe, bomo naredili kratko pavzo. Ko se bomo vračali nazaj se bomo ustavili v Črnomlju, kjer pa nas bo čakalo kosilo. Po kosilu pa bi se ustavili v enem izmed vinogradov, katerega lastnik nam bo pripovedoval o trtah. Poskusili bomo rujno kapljico vina. Konec pa bo seveda naša začetna točka. Želimo Vam veliko novih spoznanj in kulinaričnih doživetij ob okušanju lokalnih dobrot.

Cena:
22,00 €
DDV:
4,84 € (22,0 %)
Cena z DDV:
26,84 €
Količina: