UP Lenivc d.o.o.

turistična agencija

UP Lenivc d.o.o.
Ekonomska šola Celje
Kosovelova ulica 4, 3000 Celje, Slovenija
PAlevinc@gmail.com
Ponedeljek–petek: 8:00 do 17:00 Sobota in nedelja: 8:00 do 13:00

Adrenalinsko doživetje na Bledu (turistični boni)

Gostišče Čarman stoji tik ob Blejskem jezeru in nudi zaseben pomol ter prijetne sobe z brezplačnim brezžičnim internetom in s kabelsko LCD-televizijo. Tukaj sta tudi pult s turističnimi informacijami in galerija z domačo ter umetno obrtjo. V gostišču lahko najamete lesen čoln na vesla in obiščete otok sredi jezera, lahko pa se podate tudi na vožnjo okoli jezera s turističnim vlakcem. 500m od Hotela se nahaja Pustolovski park, kjer je namenjen zabavi za vso družino. V parku se boste lahko iz tal dvignili med drevesne krošnje in se odpravili na pravo popotovanje med drevesi. Svet boste videli in doživeli iz druge perspektive. Cena vključuje prenočevanje z zajtrkom v Carman House 3*, kjer otrok do šestega leta biva brezplačno. Za več adrenalina pa vam ponujamo še dve vstopnici za Pustolovski park Bled.

Cena:
163,93 €
DDV:
36,06 € (22,0 %)
Cena z DDV:
199,99 €
Količina:

Budva

Prava izbira za počitek in noro zabavo. Idealno za skupine oz. maturante. Budva predstavlja center turizma v državi in je dobro znana po peščenih plažah, živahnem nočnem življenju in lepi sredozemski arhitekturi. Cena vključuje prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, izlet z ladjico v zaliv Boke Kotorske, ter izlet na Skadarsko jezero. Nudimo vam tudi lokalno vodenje in zapestnico ugodnosti za vse zabave po programu. V hotelu turistične kategorije je nuden polpenzion.

Cena:
286,89 €
DDV:
63,12 € (22,0 %)
Cena z DDV:
350,01 €
Količina:

Križarjenje po mediteranu

Mala križarka „de luxe“ kategorije, ki je svojo luč sveta zagledala letos, je odlična izbira za vaše križarjenje. S 50 metri dolžine in 8,5 metri širine zagotavlja vso potrebno udobnost ter hkrati potrebno intimnost. Ladja namreč sprejme zgolj 38 potnikov v 16 dvoposteljnih ter 2 troposteljnih kabinah. Elegantno moderni stil se spaja s tradicionalno-kreativnim dizajnom. Vkrcajte se in vstopite luksuzni svet udobnosti in spoznajte jadransko obalo, kot jo do sedaj gotovo še niste. Med plovbo lahko uživate na veliki sončni palubi z ležalniki, jacuzziju, lounge baru, klimatiziranem salonu ali v loungu na krmi ladje….. Tekom plovbe se bomo ustavljali na lepih kotičkih za kopanje, zvečer pa se boste lahko sprehajali po čudovitih mestecih, s številni možnostmi za odlične večerje. Potovanje traja osem dni in vključuje: vodene oglede na vseh postankih, nastavitev v izbrani kategoriji kabine. Za dobrodošlico jih pričaka pijača dobrodošlice. Vsak dan je organiziran buffet zajtrk, ter kosilo s tremi hodi, dva dni pa vam ponujamo kapetanovo večerjo z štirimi hodi in pijača. Ves čas so vam na razpolago kava, čaj in voda. Uporabljate pa lahko tudi jacuzzi, bazen, ležalnike. Cena še vključuje organizacijo potovanja, ter zavarovanje.

Cena:
2049,18 €
DDV:
450,82 € (22,0 %)
Cena z DDV:
2500,00 €
Količina:

Luksuzno razvajanje (turistični boni)

Nastanitev Mond, Resort & Entertainment se nahaja v Šentilju. Ponuja igralnico, 2 restavraciji, wellness ter vinski bar. V restavracijah v sklopu nastanitve vam postrežejo specialitete lokalne in mednarodne kulinarike, vrhunski izbor vin. V wellnessu se lahko brezplačno sprostite v savnah ali masažnih kadeh, z doplačilom pa si lahko privoščite različne masaže. Vstop v hotelsko igralnico je brezplačen. Poskrbljeno pa je tudi za varstvo otrok, z zabavno otroško igralnico. Cena vključuje prevoz z limozino do hotela, prenočitev z zajtrkom v hotelu 4*, ker otrok do šestega leta biva brezplačno. Za sprostitev pa vam nudimo tudi bon za masažo dveh oseb za dve uri.

Cena:
163,93 €
DDV:
36,06 € (22,0 %)
Cena z DDV:
199,99 €
Količina:

Potovanje po Grčiji

Zgodovinsko, kulturno Grško sredozemlje, vas bo popeljalo skozi pretekli čas, kjer boste ob zanimivih ulicah in objektih doživeli življenje grškega ljudstva in kulture. Ob ritmih tradicionalne grške glasbe – SIRTAKI pa se bomo sprostili in zaplesali ter se naučili nekaj korakov tradicionalnega grškega folklornega plesa. Po programu so organizirani avtobusni prevozi, ter prevoz z hitro ladjo Benetke-Igoumenitsa/Patras/Benetke, kjer prenočite v 2-5 posteljnih notranjih kabinah. V Atenah je organizirana prenočitev z zajtrkom v hotelu 3*, v Kammeni Vourli in Loutrakiju pa so organizirani tri polpenzioni.

Cena:
450,00 €
DDV:
99,00 € (22,0 %)
Cena z DDV:
549,00 €
Količina:

Potovanje po Islandiji

Islandija je dežela ognja in ledu, saj na svojem majhnem otoku skriva mnogo vulkanov, ledenikov in slapov. Prav tako pa navdušuje tudi s svojimi gejzirji, ki jih uporabljajo za termalne bazene, kjer se lahko še na tako hladen dan ogrejete in uživate v prečudoviti naravi. Ljubitelji konj pa lahko uživate v prečudoviti ježi skozi prelepo pokrajino. Potovanje traja sedem dni in vključuje sedem nočitev z zajtrki v hotelih 2/3*. Ponujamo vam tudi slovensko spremstvo in organizacijo potovanja.

Cena:
1213,11 €
DDV:
266,88 € (22,0 %)
Cena z DDV:
1479,99 €
Količina: