SLOmotion d.o.o.

Dejavnost potovalnih agencij, organizatorjev potovanj in s potovanji povezane dejavnosti.

SLOmotion d.o.o.
Ekonomska šola Ljubljana
Prešernova 6, 1000 Prešernova 6 1000 Ljubljana, Slovenija
tel.: (01) 200 67 30
up.slomotion2020@gmail.com
https://upslomotion2020.wixsite.com/mysite
Četrtek; 8:00-10:25

On the Paths of Roglič and Pogačar

For all cycling lovers, we offer a one-day trip along the paths of Primož Roglič and Tadej Pogačar. We will start at 8:00 in the morning in Trbovlje, where the best Slovenian cyclist Primož Roglič lives. We will continue our way to Trojane, where we will treat ourselves with a delicious Trojane donut for brunch. On the way to Ljubljana we will see the beautiful landscape. For fitness-concious cyclists, we will make our way to Ljubljana Castle, where the beautiful view and castle artworks await us. We'll be eating lunch at a restaurant prepared for us. Coming to the end of the tour we'll cycle to Pogačar's town of Komenda.

Cena:
49,18 €
DDV:
10,82 € (22,0 %)
Cena z DDV:
60,00 €
Količina:

Po poteh Rogliča in Pogačarja

Za vse ljubitelje kolesarjenja ponujamo enodnevni izlet po poteh Primoža Rogliča in Tadeja Pogačarja. Začeli bomo ob 8:00 zjutraj v Trbovljah, kjer živi najboljši slovenski kolesar Primož Roglič. Pot bomo nadaljevali do Trojan, kjer si bomo za malico privoščili slasten Trojanski krof. Na poti v Ljubljano si bomo ogledovali čudovito pokrajino. Za kondicijsko pripravljene kolesarje, bomo izvedli pot na Ljubljanski grad, kjer bomo uživali v prelepem razgledu in grajskih umetninah. Po napornem dopoldnevu si bomo privoščili kosilo v eni od restavracij, po tem pa se odpravili v Komendo, kjer živi Tadej Pogačar.

Cena:
49,18 €
DDV:
10,82 € (22,0 %)
Cena z DDV:
60,00 €
Količina:

Popolni dan žena

Kaj vas čaka? Prvi dan se boste namestile v Hotel Restaurant Gredič, kjer boste čez dan uživale ob čudovitem razgledu in pokušanju vin, zvečer pa se boste razvajale ob 6 hodni večerji. Naslednji dan se boste odpravile v Dobrovo na pokušino vin v Klet Brda. Zvečer se boste na večerjo z odlično hrano, skupaj s svojo družbo odpravile v House Iaquin.

Cena:
98,36 €
DDV:
21,64 € (22,0 %)
Cena z DDV:
120,00 €
Količina:

Smučanje malo drugače

Vsi ljubitelji zimskega športanja pozor! Zaradi razmer v katerih moramo biti še posebej previdni, smo se z ekipo odločili, da organiziramo skupinsko smučanje na malce neobičajen način. Z družbo se boste spuščali po smučarskih progah preko videoiger, ki jih ponuja XBox-ova kamera za zaznavanje gibanja.

Cena:
6,15 €
DDV:
1,35 € (22,0 %)
Cena z DDV:
7,50 €
Količina:

Zimska pravljica v Kranjski gori

Doživite zimsko pravljico v Kranjski gori. Za 5 dni boste izklopili misli in se prepustili ogledom zimskih idil, ki smo jih za vas pripravili. Vsak dan se boste odpravili smučat, popoldne pa boste raziskovali skrite kotičke prečudovite okolice. Jezero Jasna in Zelenci več kot zagotovo pridejo v poštev. Seveda pa svobodo izbire ogledov v delu prepuščamo tudi vam.

Cena:
229,50 €
DDV:
50,49 € (22,0 %)
Cena z DDV:
279,99 €
Količina: