UP FRIPTRIP d.o.o.

Dejavnost organizatorjev potovanj

UP FRIPTRIP d.o.o.
Šolski center Srečka Kosovela Sežana
Stjenkova 3, Sežana, 6210 Sežana, Slovenija
up.friptrip@gmail.com
Četrtki od 11.00- 14.10

Adrenalinski program (paket 10)

Program vključuje do 10 udeležencev. Zjutraj se dobimo na dogovorjeni lokaciji, nato se odpravimo proti lokaciji jadranja. Med potjo, bomo na našem party busu organizirali kviz, s katerim bomo iskali poslovne ideje in reševali probleme v zvezi z delo vno klimo. Ob prihodu na lokacijo jadranja, nam bo vodič razložil osnove jadranja. Jadranje bi trajalo od 4-6 ur, na vsaki jadrnici pa bi bile 4 osebe. Vsaka skupina na jadrnici bo imela 1 uro časa za pogovor o problemih, ki so jih ugotovili pre reševanju kviza. Jadranje bi bilo športno in adrenalinsko, tako da bi bila za vse super izkušnja. Ker je atrakcija adrenalinska pripomore k boljši koordinaciji pri delu pod pritiskom.Druženje bomo zaključili v večernih urah, ko vas bo naš party avtobus odpeljal nazaj. Celodnevni izlet. Cena je 198€ z DDV na osebo.

Cena:
162,29 €
DDV:
35,70 € (22,0 %)
Cena z DDV:
197,99 €
Količina:

Adrenalinski program (paket 20)

Vključuje do 20 oseb. Zjutraj se dobimo na dogovorjeni lokaciji, nato se odpravimo proti lokaciji jadranja. Med potjo, bomo na našem party busu organizirali kviz, s katerim bomo iskali poslovne ideje in reševali probleme v zvezi z delo vno klimo. Ob prihodu na lokacijo jadranja, nam bo vodič razložil osnove jadranja. Jadranje bi trajalo od 4-6 ur, na vsaki jadrnici pa bi bile 4 osebe. Vsaka skupina na jadrnici bo imela 1 uro časa za pogovor o problemih, ki so jih ugotovili pre reševanju kviza. Jadranje bi bilo športno in adrenalinsko, tako da bi bila za vse super izkušnja. Ker je atrakcija adrenalinska pripomore k boljši koordinaciji pri delu pod pritiskom.Druženje bomo zaključili v večernih urah, ko vas bo naš party avtobus odpeljal nazaj. Celodnevni izlet. Cena je 130€ z DDV po osebi.

Cena:
106,55 €
DDV:
23,44 € (22,0 %)
Cena z DDV:
129,99 €
Količina:

Grozljivo potovanje (paket 10)

Program vključuje do 10 udeležencev. Za to potovanje bi se dobili udeleženci team buildinga na neki neznani točki ob treh zjutraj, saj naj bi bila takrat demonska ura. Udeleženceb bi zavezali oči in jih odpeljali v neko staro hišo v eno izmed sob. Hiša je oblikovana kot labirint. V labirintu bodo udeleženci morali sodelovati in poiskati namige, ki bi jim pomagali zbežati iz hiše. V hiši bi jih strašili (klovni, volkodlaki itd.). Cilj team buildinga Grozljivo potovanje je, da se naučijo zanašati na svoje sodelavce, skupaj razmišljati in skupaj poiskati rešitev to je čim bolj hitro zbežati iz labirinta. Nato sledi drugi izziv in sicer bodo morali zakuriti ogenj. Pri kurjenju ognja, bodo pokazali svojo iznajdljivost.Nato sledi druženje ob ognju, kjer bi si udeleženci povedali vse, kar jih moti in podali predloge za izboljšanje delovne klime. Hkrati bi ogenju služil kot pripomoček za pripravo hrane, saj bi si ob pogovoru pripravljali hrano kot so penice, hot doge, pekli bi krompor itd. . .Druženje bomo zaključili v večernih urah, ko vas bo naš party avtobus odpeljal nazaj. Celodnevni izlet. Cena je 65€ z DDV po osebi.

Cena:
53,28 €
DDV:
11,72 € (22,0 %)
Cena z DDV:
65,00 €
Količina:

Grozljivo potovanje (paket 20)

Program vključuje do 20 udeležencev. Za to potovanje bi se dobili udeleženci team buildinga na neki neznani točki ob treh zjutraj, saj naj bi bila takrat demonska ura. Udeleženceb bi zavezali oči in jih odpeljali v neko staro hišo v eno izmed sob. Hiša je oblikovana kot labirint. V labirintu bodo udeleženci morali sodelovati in poiskati namige, ki bi jim pomagali zbežati iz hiše. V hiši bi jih strašili (klovni, volkodlaki itd.). Cilj team buildinga Grozljivo potovanje je, da se naučijo zanašati na svoje sodelavce, skupaj razmišljati in skupaj poiskati rešitev to je čim bolj hitro zbežati iz labirinta. Nato sledi drugi izziv in sicer bodo morali zakuriti ogenj. Pri kurjenju ognja, bodo pokazali svojo iznajdljivost.Nato sledi druženje ob ognju, kjer bi si udeleženci povedali vse, kar jih moti in podali predloge za izboljšanje delovne klime. Hkrati bi ogenju služil kot pripomoček za pripravo hrane, saj bi si ob pogovoru pripravljali hrano kot so penice, hot doge, pekli bi krompor itd. . .Druženje bomo zaključili v večernih urah, ko vas bo naš party avtobus odpeljal nazaj. Celodnevni izlet. Cena je 43,25€ z DDV po osebi

Cena:
36,88 €
DDV:
8,11 € (22,0 %)
Cena z DDV:
44,99 €
Količina:

Pastirsko doživetje (paket 10)

Bi se počutili kot pravi pastirec/pastirka? Ponujamo vam team building za enodnevni izlet na Veliko planino. Na določeni lokacije bi se dobili in z avtobusom odšli do postaje spodnje nihalke kraja Stahovica, ki je izhodišče na Veliko planino. Nato se bi odpravili na vrh, kjer bi si ogledovali to pravljico in se naučili kako iz naravnega lesa naredi piščalko. Ko bi to končali bi šli jesti domači sir in domačo salamo, potem bi si še ogledali še malo lepe pokrajine in nato začeli hoditi nazaj na štartno mesto. Minimalno število oseb 5. Cena je na osebo 120€ z DDV.

Cena:
98,36 €
DDV:
21,64 € (22,0 %)
Cena z DDV:
120,00 €
Količina:

Pastirsko doživetje (paket 20)

Bi se počutili kot pravi pastirec/pastirka? Ponujamo vam team building za enodnevni izlet na Veliko planino. Na določeni lokacije bi se dobili in z avtobusom odšli do postaje spodnje nihalke kraja Stahovica, ki je izhodišče na Veliko planino. Nato se bi odpravili na vrh, kjer bi si ogledovali to pravljico in se naučili kako iz naravnega lesa naredi piščalko. Ko bi to končali bi šli jesti domači sir in domačo salamo, potem bi si še ogledali še malo lepe pokrajine in nato začeli hoditi nazaj na štartno mesto. Minimalno število oseb 10. Cena je na osebo 100€ z DDV.

Cena:
81,97 €
DDV:
18,03 € (22,0 %)
Cena z DDV:
100,00 €
Količina:

Pustolovski program (paket 10)

Paket vključuje do 10 udeležencev. Pri tem programu bi team building temeljil na lovu za zakladom. Z party busom bi se odpeljali do Kočevskega roga in lov za zaklad bi potekal v gozdu. Lov bi trajal največ 3 ure. Vsi udeleženci bi sestavljali eno skupino, morali pa bi reševati različne probleme, kjer bi prišel v ospredje njihov timski duh. Ob razrešitvi problema, bi lahko nadaljevali z lovom. Na koncu lova bi udeležence čakala nagrada. Nagrada bi bila organizirana zabava in piknik. Na pikniku bi udeleženci sodelovali v različnih igrah in se tako bolje spoznali. Druženje bomo zaključili v večernih urah, ko vas bo naš party avtobus odpeljal nazaj. Celodnevni izlet. Cena je 105,51€ z DDV na osebo.

Cena:
86,06 €
DDV:
18,93 € (22,0 %)
Cena z DDV:
104,99 €
Količina:

Pustolovski program (paket 20)

Paket vključuje do 20 udeležencev. Pri tem programu bi team building temeljil na lovu za zakladom. Z party busom bi se odpeljali do Kočevskega roga in lov za zaklad bi potekal v gozdu. Lov bi trajal največ 3 ure. Vsi udeleženci bi sestavljali eno skupino, morali pa bi reševati različne probleme, kjer bi prišel v ospredje njihov timski duh. Ob razrešitvi problema, bi lahko nadaljevali z lovom. Na koncu lova bi udeležence čakala nagrada. Nagrada bi bila organizirana zabava in piknik. Na pikniku bi udeleženci sodelovali v različnih igrah in se tako bolje spoznali. Druženje bomo zaključili v večernih urah, ko vas bo naš party avtobus odpeljal nazaj. Celodnevni izlet. Cena je 67€ z DDV na osebo.

Cena:
54,92 €
DDV:
12,08 € (22,0 %)
Cena z DDV:
67,00 €
Količina:

Zabavni paket (paket 20)

Program vključuje do 20 udeležencev. Zjutraj se dobimo na dogovorjeni lokaciji in z našim “party busom” odidemo proti Soči, z druženjem pa bomo začeli že na avtobusu. Na avtobusu je tudi organiziran skupinski kviz, ekipa, ki bo zmagala bo dobila prednostni start pri tekmovanju z raftom. Ugotovili smo, da rafting skupine postavi v veliko neprijetnih situaciji v katerih rabijo skupaj delovati in tako bodo razvijali timski duh, saj bodo let tako lahko premagali izziv. Po končanem raftanju, ki traja eno uro bomo organizirali piknik z zarom. Po kosilu bomo za vas organizirali različne skupinske igre, v katerih boste spletni medsebojne vezi. Druženje bomo zaključili v večernih urah, ko vas bo naš party avtobus odpeljal nazaj. Celodnevni izlet. Cena 90€ z DDV po osebi.

Cena:
73,77 €
DDV:
16,23 € (22,0 %)
Cena z DDV:
90,00 €
Količina:

Zabavni program (paket 10)

Program vključuje do 10 udeležencev. Zjutraj se dobimo na dogovorjeni lokaciji in z našim “party busom” odidemo proti Soči, z druženjem pa bomo začeli že na avtobusu. Na avtobusu je tudi organiziran skupinski kviz, ekipa, ki bo zmagala bo dobila prednostni start pri tekmovanju z raftom. Ugotovili smo, da rafting skupine postavi v veliko neprijetnih situaciji v katerih rabijo skupaj delovati in tako bodo razvijali timski duh, saj bodo let tako lahko premagali izziv. Po končanem raftanju, ki traja eno uro bomo organizirali piknik z zarom. Po kosilu bomo za vas organizirali različne skupinske igre, v katerih boste spletni medsebojne vezi. Druženje bomo zaključili v večernih urah, ko vas bo naš party avtobus odpeljal nazaj. Celodnevni izlet. Cena je 100€ z DDV po osebi.

Cena:
81,97 €
DDV:
18,03 € (22,0 %)
Cena z DDV:
100,00 €
Količina: