Up Doživi svet, organizacija turistične ponudbe, d.o.o.

Ponujamo vam različne ponudbe za doživljanje sveta brez potovanja iz domačega okolja. Doživetja smo želeli omogočiti tudi ljudem, ki si mogoče potovanja ne morejo privoščiti, zaradi zdravstvenih težav ne zmorejo ali pa se bojijo letenja.

Up Doživi svet, organizacija turistične ponudbe, d.o.o.
Ekonomska šola Murska Sobota
Noršinska ulica 13, 9000 Murska Sobota, Slovenija
tel.: 02 521 3400
updozivisvet@gmail.com
https://updozivisvet.wixsite.com/slovenia
četrtek od 11.15 do 13.40

AFRIŠKI POTEP

Vsako prvo soboto v mesecu. Za pozdrav si boste v sobi št. 1 ogledali film o izbranem kraju. V filmu bo predstavljen kraj, ob katerem boste poskusili afriške prigrizke. Nato pa se boste odpravili v 2. sobo, ki je namenjena spoznavanju afriške kulture. Tam se boste oblekli v tradicionalno afriško nošo in se naučili nekaj besed iz afriških jezikov. Nato se boste odpravili v 3. sobo, kjer boste okusili edinstvene okuse afriške kulinarike. Jedi bo pripravil specializirani kuhar afriške hrane. Potovanje se nadaljuje v 4. sobo, kjer si boste s pomočjo 3D tehnologije ogledali znamenitosti afriške dežele ter eksotične afriške živali. V 5. sobi vas čakajo visoke temperature. V tej sobi boste občutili stalno vročino vročih krajev in si ogledali rastline, ki na takšnih območjih uspevajo. Po filmu se odpravite v 6. sobo, ki je namenjena spoznavanju dežele ter kulture z izdelovanjem nakita. Za zaključek boste v 7. sobi slišali afriško glasbo ob kateri boste zaplesali nekaj tipičnih afriških plesov in med sabo delili utrinke, ki so se vam najbolj vtisnili v spomin.

Cena:
57,38 €
DDV:
12,62 € (22,0 %)
Cena z DDV:
70,00 €
Količina:

AMERIŠKO BOGASTVO

Vsako drugo soboto v mesecu. Za pozdrav si boste v sobi št. 1 ogledali film o izbranem kraju. V filmu bo predstavljen kraj, ob katerem boste poskusili ameriške prigrizke. Nato pa se boste odpravili v 2. sobo, ki je namenjena spoznavanju ameriške kulture. Nato se boste odpravili v 3. sobo, kjer boste pripravljali ameriško hrano in koktejle. Potovanje se nadaljuje v 4. sobo, kjer si boste s pomočjo 3D tehnologije ogledali ulično življenje in znamenitosti . Za zaključek boste v 5. sobi slišali ameriško glasbo ob kateri boste lahko zaplesali in med sabo delili utrinke, ki so se vam najbolj vtisnili v spomin.

Cena:
65,57 €
DDV:
14,43 € (22,0 %)
Cena z DDV:
80,00 €
Količina:

AZIJSKO DOŽIVETJE

Vsako tretjo soboto v mesecu. Za pozdrav si boste v sobi št. 1 ogledali film o izbranem kraju. V filmu bo predstavljen kraj, ob katerem boste poskusili azijske prigrizke. Nato pa se boste odpravili v 2. sobo, ki je namenjena spoznavanju azijske kulture. Tam se boste oblekli v tradicionalno azijsko nošo in se naučili nekaj besed iz azijskih jezikov. Nato se boste odpravili v 3. sobo, kjer boste okusili edinstvene okuse azijske kulinarike. Jedi bo pripravil specializirani kuhar azijske hrane. Potovanje se nadaljuje v 4. sobo, kjer si boste s pomočjo 3D tehnologije ogledali znamenitosti azijske dežele. Po filmu se odpravite v 5. sobo, ki je namenjena spoznavanju dežele ter kulture z igranjem poučnih družabnih iger. Za zaključek boste v 6. sobi slišali azijsko glasbo in med sabo delili utrinke, ki so se vam najbolj vtisnili v spomin.

Cena:
53,28 €
DDV:
11,72 € (22,0 %)
Cena z DDV:
65,00 €
Količina:

DOŽIVETJE PO IZBIRI

Prilagodimo se vam po vaših željah, tudi datumsko.

Cena:
90,16 €
DDV:
19,84 € (22,0 %)
Cena z DDV:
110,00 €
Količina:

HLADNA SKANDINAVIJA

Za pozdrav si boste v sobi št. 1 ogledali film o izbranem kraju. V filmu bo predstavljen kraj, ob katerem boste poskusili skandinavske prigrizke. Nato pa se boste odpravili v 2. sobo, ki je namenjena spoznavanju skandinavske kulture. Tam se boste oblekli v tradicionalno skandinavsko nošo in se naučili nekaj besed iz skandinavskih jezikov. Nato se boste odpravili v 3. sobo, kjer boste okusili edinstvene okuse skandinavske kulinarike. Jedi bo pripravil specializirani kuhar skandinavske hrane. Potovanje se nadaljuje v 4. sobo, kjer si boste s pomočjo 3D tehnologije ogledali znamenitosti skandinavske dežele. V 6. sobi bo možnost smučanja s pomočjo virtualnih očal. Po tej dejavnosti se odpravite v 7. sobo, ki je namenjena spoznavanju dežele ter kulture z igranjem poučnih družabnih iger. Za zaključek boste v 8. sobi slišali skandinavsko glasbo in med sabo delili utrinke, ki so se vam najbolj vtisnili v spomin.

Cena:
73,77 €
DDV:
16,23 € (22,0 %)
Cena z DDV:
90,00 €
Količina:

MEDITERANSKA PUSTOLOVŠČINA

Vsako zadnjo soboto v mesecu. Za pozdrav si boste v sobi št. 1 ogledali film o izbranem kraju. V filmu bo predstavljen kraj, ob katerem boste poskusili mediteranske prigrizke. Nato pa se boste odpravili v 2. sobo, ki je namenjena spoznavanju mediteranske kulture. Nato se boste odpravili v 3. sobo, kjer boste okusili edinstvene okuse mediteranske kulinarike. Jedi bo pripravil specializirani kuhar mediteranske hrane. Potovanje se nadaljuje v 4. sobo, kjer si boste s pomočjo 3D tehnologije ogledali znamenitosti mediterana. Za zaključek boste v 5. sobi slišali mediteransko glasbo in med sabo delili utrinke, ki so se vam najbolj vtisnili v spomin.

Cena:
77,87 €
DDV:
17,13 € (22,0 %)
Cena z DDV:
95,00 €
Količina:

POMLADNA PRAVLJICA

Najprej boste na pravljičnem vrtu imeli nepozaben piknik z izvrstno hrano. Po pikniku sledijo še aktivnosti zunaj. Imeli boste možnost igrati mini golf. Po opravljenih aktivnostih in zabavanju se bomo pomaknili v 1. sobo, kjer boste lahko z tehnologijo 3D doživeli pustolovske dogodivščine iz lunaparka. Kasneje se bomo pomaknili v 2. sobo kjer boste lahko virtualno leteli z balonom. Za izbrani virtualni let si boste lahko destinacijo izbrali sami. Na koncu sledi še zabava z odličnim vzdušjem.

Cena:
50,82 €
DDV:
11,18 € (22,0 %)
Cena z DDV:
62,00 €
Količina: