PureAir d.o.o.

proizvodnja eteričnih olj

PureAir d.o.o.
Srednja trgovska in aranžerska šola, Ljubljana
Poljanska cesta 28a, 1000 Ljubljana, Slovenija
PureAir.UP@gmail.com
https://pureairup.wixsite.com/pureair
pon: 7.10 - 9.55

Aroma difuzor z izgledom vulkana

Aroma difuzer z velikostjo 138 x 138 x 108 mm in prostornino 360ml. V difuzer dodamo vodo, ter nekaj kapljic eteričnega olja, ter popestrite svoj prostor s pomirjujočo dišavo vaših najljubših eteričnih olj. Zaradi svoje vsestranskosti je popoln za uporabo doma, v hotelih, šolah, spalnicah, otroških sobah, studiih za jogo, klimatiziranih prostorih in suhih prostorih. Aroma difuzer deluje do 8ur, ter ima vgrajen zaščitni čip, ki zagotavlja, da se enota izklopi, ko je nivo vode nizek.

Cena:
24,59 €
DDV:
5,41 € (22,0 %)
Cena z DDV:
30,00 €
Količina:

Aromaterapevtski difuzor - GOBICA- 450ml

Ta napredni difuzor eteričnega olja za aromaterapijo pomaga ustvariti sproščujoče vzdušje v vaši spalnici. S 7-barvno nočno lučko in vlažilcem zagotavlja pomirjujočo aromaterapijo, hkrati pa čisti zrak. Popoln za miren spanec, ki ga morate imeti v vsakem domu. Ima edinstven in eleganten dizajn, ki dekorju vaše spalnice doda pridih elegance. Prisrčen dizajn dežne kapljice in svetilka v obliki gob ustvarjata čarobno vzdušje, ki vam pomaga sprostiti se po dolgem dnevu. Zmogljivost naprave je 450ml in neprestano deluje 12 ur.

Cena:
40,00 €
DDV:
8,80 € (22,0 %)
Cena z DDV:
48,80 €
Količina:

Dišeča sveča - HEART CUBE

Zagotovite ljubečo in čarobno vzdušje ob letošnjem valentinovem s našo izjemno dišečo svečo! Pričarajte nepozabno romantiko v svojem domu ali razveselite svoje najbližje s čudovitim darilom. In ker vemo, da je ljubezen v zraku, smo za vas pripravili poseben valentinov popust! Sveča z vonjem vrtnice je ročno izdelana iz sojinega voska, bombažnega stenja, profesionalnega barvila za sveče in našega bio eteričnega olja.

Cena:
9,10 €
DDV:
2,00 € (22,0 %)
Cena z DDV:
11,10 €
Količina:

Dišeča sveča - JASMINE

Ročno izdelana dišeča sveča z vonjem: jasmine, vam vsak prostor napolni s prijetnim vonjem ter pričara toplo vzdušje v vsakem prostoru. Obenem vam lahko služi tudi kot dekoracija doma. Za vse, ki želite nežno dišavo, v kateri se boste počutili sproščeno. Uporabljena so 100% naravna eterična olja ter 100% naravni vosek, ki ne vsebuje sintetičnega voska ali parafina. Kot nasvet svetujemo, da svečo pustite prižgano le do 2ure naenkrat, in si tako zagotovite daljšo življenjsko dobo. V tem paketu dobite kar 3 jasmine sveče.

Cena:
9,45 €
DDV:
2,08 € (22,0 %)
Cena z DDV:
11,53 €
Količina:

Dišeča sveča - MY CANDY HEART

Zagotovite ljubečo in čarobno vzdušje ob letošnjem valentinovem s našo izjemno dišečo svečo! Pričarajte nepozabno romantiko v svojem domu ali razveselite svoje najbližje s čudovitim darilom. In ker vemo, da je ljubezen v zraku, smo za vas pripravili poseben valentinov popust! Sveča je ročno izdelana in ima vonj: vrtnice, mošusa, mete, jantra.

Cena:
10,00 €
DDV:
2,20 € (22,0 %)
Cena z DDV:
12,20 €
Količina:

Dišeča sveča - VANILLA OAK

Ročno izdelana dišeča sveča z vonjem: vanilia oak, vam vsak prostor napolni s prijetnim vonjem ter pričara toplo vzdušje v vsakem prostoru. Obenem vam lahko služi tudi kot dekoracija doma. Za vse, ki želite nežno dišavo, v kateri se boste počutili sproščeno. Uporabljena so 100% naravna eterična olja ter 100% naravni vosek, ki ne vsebuje sintetičnega voska ali parafina. Kot nasvet svetujemo, da svečo pustite prižgano le do 2ure naenkrat, in si tako zagotovite daljšo življenjsko dobo. V tem paketu dobite kar 2 vanilla oak sveči.

Cena:
11,50 €
DDV:
2,53 € (22,0 %)
Cena z DDV:
14,03 €
Količina:

Dišeča sveča - YOU MAKE MY HEART MELT

Zagotovite ljubečo in čarobno vzdušje ob letošnjem valentinovem s našo izjemno dišečo svečo! Pričarajte nepozabno romantiko v svojem domu ali razveselite svoje najbližje s čudovitim darilom. In ker vemo, da je ljubezen v zraku, smo za vas pripravili poseben valentinov popust! Sveča je ročno izdelana z vonjem vanilije in minta.

Cena:
10,00 €
DDV:
2,20 € (22,0 %)
Cena z DDV:
12,20 €
Količina:

Dišeče palčke - BEACHSIDE LAVENDER

Presegnite svoj dom na povsem drugem ravnu miru in udobja z mešanico aromatične sivke. S temi dišečimi palčkamik boste popolnoma potopljeni v tišino in bo vsak prostor napolnil z esenco sproščujočih pobegov na otok. Prispe v lepo oblikovani darilni škatli. Set vključuje 8 palčk in 120ml steklenico, napolnjeno z dišavo na osnovi eteričnega olja.

Cena:
10,00 €
DDV:
2,20 € (22,0 %)
Cena z DDV:
12,20 €
Količina:

Dišeče palčke - JUNIPER & PINE

Brezčasna sveža dišava, ki vas popelje v borov gozd. Potopite svoj prostor v čiste, osvežujoče sape svežega gorskega zraka, obdanega z borovci, svetlo modrim nebom in svežimi potoki vode. Poživljajoč in živahen vonj bora s podtoni svežega brina. Prispe v lepo oblikovani darilni škatli. Set vključuje 8 dišečih palčk in 120ml steklenico, napolnjeno z dišavo na osnovi eteričnega olja.

Cena:
10,00 €
DDV:
2,20 € (22,0 %)
Cena z DDV:
12,20 €
Količina:

Dišeče palčke - PASSION FRUIT ESSENCE

Eksotične dišeče palčke z vonjem Passion fruit Essence vas popelje na potovanje, kjer je vsak vdih prežet s strastjo. Začne se s kombinacijo pasijonke in manga, prekrita s kokosom in vaniljo. Mlečna nota na dnu doda globino in vaš vonj popelje na nasade pasijonk v Braziliji. 200 ml steklenička univerzalne velikosti, ki je zasnovana za odišavljanje površine približno 20 m² do 4 mesece. Želimo, da doživite popolno dišavno izkušnjo, zato smo priložil skupaj 20 palčk, da ne bi bilo treba naročati nadomestne. Začnite z uporabo 10 palčk. Ko steklenička doseže polovico, zamenjajte uporabljene palčke z 10 svežimi. To zagotavlja dosledno in neprekinjeno izkušnjo dišave.

Cena:
13,40 €
DDV:
2,95 € (22,0 %)
Cena z DDV:
16,35 €
Količina:

Dišeče palčke- 150ml

So elegantni osvežilci zraka v obliki difuzorja dišav s palčkami. Eleganten in praktičen. Zahvaljujoč njemu, lahko preprosto osvežite in okrasite vsak prostor, doma, v pisarni in kjer koli želite. Več ko je palčk in višja je sobna temperatura, hitrejša je hitrost izhlapevanja dišav. Na voljo imamo tudi veliko različnih vrst dišav: vanilija, čokolada, sivka, pomaranča in janež, meta in češnja.

Cena:
6,60 €
DDV:
1,45 € (22,0 %)
Cena z DDV:
8,05 €
Količina:

Flower wax warmer

grelnik za vosek za sveče iz glazirane keramike z votlim izrezljanim dizajnom. Vizualno je zelo privlačen. Videti bo kot sodobno umetniško delo in ne kot oljni gorilnik. Med uporabo bo talilna posoda vroča na dotik, zato odsvetujemo premikanje talilne naprave, ko je svečka prižgana. 5"D x 5"Š x 5,9"V

Cena:
13,20 €
DDV:
2,90 € (22,0 %)
Cena z DDV:
16,10 €
Količina:

Heart wax warmer

Ta osupljiva naprava za topljenje voska ima veliko ljubkih srčkov, ki omogočajo, da svetloba iz notranjosti lepo sveti skozi. Med uporabo bo talilna posoda vroča na dotik, zato odsvetujemo premikanje talilne naprave, ko je svečka prižgana. Približno - 11,5 cm (V) x 11 cm (Š, G)

Cena:
13,20 €
DDV:
2,90 € (22,0 %)
Cena z DDV:
16,10 €
Količina:

bio eterično olje - LIMONA

Naše eterično olje je ekološkega izvora, ter je pridobljeno iz naravne limone. Vsebuje 15ml. Aroma je pridobljena iz eko limoninih olupkov. Eterično olje sončne limone s svojim svežim, osvežujočim vonjem pomaga pri koncentraciji, prinaša vedrino in očisti prostor. Limona naj bi imela izrazit antibakterijski in antiseptični učinek, zato je eterično olje lahko zelo uporabno kot dodatek h kopeli, aplikacija v obliki obkladka, v kremah, inhalacijah, …. Z uporabo eteričnega olja limone v zaprtih prostorih lahko pripomoremo tudi k bolj svežemu in boljšemu zraku.

Cena:
9,22 €
DDV:
2,03 € (22,0 %)
Cena z DDV:
11,25 €
Količina:

bio eterično olje - NAGELJNOVE ŽBICE (klinčki)

Naše eterično olje je ekološkega izvora, ter je pridobljeno iz naravnih klinčkov. Vsebuje 15ml. Aroma je pridobljena s parno destilacijo posušenih in zdrobljenih stebel cvetnih popkov. Eterično olje nageljnove žbice prinaša energijo, dinamiko ter toplino. Ima močan in začinjen sladek vonj, ki ga pogosto povezujemo s prazniki in zimskim časom. Med drugim pomaga pri duševni utrujenosti, stresu in nespečnosti.

Cena:
9,22 €
DDV:
2,03 € (22,0 %)
Cena z DDV:
11,25 €
Količina:

bio eterično olje - POMARANČA

Naše eterično olje je ekološkega izvora, ter je pridobljeno iz naravne pomaranče. Vsebuje 15ml. Aroma je pridobljena iz eko pomarančnih olupkov. Pomaranča ima regenerativne lastnosti in blagodejni učinek na cirkulacijo. V raziskavah so mu dokazali tudi antioksidativno in protibakterijsko delovanje. Eterično olje pomaranče se uporablja pri negi suhe in razdražene kože. Primerno je tudi za mastno kožo. Pomaranča ima sladek, sadni vonj, ki spodbuja, poživlja, motivira, in preganja tesnobo. Zaradi prijetnega vonja in mnogih blagodejnih lastnosti

Cena:
9,22 €
DDV:
2,03 € (22,0 %)
Cena z DDV:
11,25 €
Količina:

bio eterično olje - POPROVA META

Naše eterično olje je ekološkega izvora, ter je pridobljeno iz naravne poprove mete. Vsebuje 15ml. Aroma je pridobljena s parno destilacijo iz svežih ali delno posušenih listov. Eterično olje poprova meta je zelo razširjeno in dobro poznano, predvsem zaradi svojega specifičnega svežega vonja. Uporabno je tako poleti kot tudi v sezoni prehladov. Vonj poprove mete med drugim poživlja in spodbuja ter odganja neprijetne vonjave.

Cena:
9,22 €
DDV:
2,03 € (22,0 %)
Cena z DDV:
11,25 €
Količina:

bio eterično olje - SIVKA

Naše eterično olje je ekološkega izvora, ter je pridobljeno iz naravne sivke. Vsebuje 15ml. Sivkin vonj sprošča, odpravlja strah, pomirja, harmonizira, stimulira. Starodavna naravna medicina je prepoznala pozitivne lastnosti olja sivke zaradi njenih pomirjevalnih in razkužilnih lastnosti. Uporablja se pri nespečnosti, ker pomirja in umirja. Uporabljamo ga v masažnih mešanicah, razredčenega v kopeli ali kanemo kapljico na blazino.

Cena:
9,22 €
DDV:
2,03 € (22,0 %)
Cena z DDV:
11,25 €
Količina:

dišeča sveča - CIMET - 100G

Ročno izdelana dišeča sveča z vonjem cimeta, vam vsak prostor napolni s prijetnim vonjem ter pričara toplo vzdušje v vsakem prostoru. Obenem vam lahko služi tudi kot dekoracija doma. Za vse, ki želite vonj po pecivu, sladic ter asociacij na novoletne praznike. Uporabljena so 100% naravna eterična olja ter 100% naravni vosek, ki ne vsebuje sintetičnega voska ali parafina. Kot nasvet svetujemo, da svečo pustite prižgano le do 3ure naenkrat, in si tako zagotovite daljšo življenjsko dobo le te.

Cena:
8,20 €
DDV:
1,80 € (22,0 %)
Cena z DDV:
10,00 €
Količina:

dišeča sveča - LIMONA IN EVKALIPTUS - 100G

Ročno izdelana dišeča sveča z vonjem Limone in Evkaliptusa. Obenem vam lahko služi tudi kot dekoracija doma. Napolni prostor z osvežilnim vonjem citrusov in pomaga pri čustvenem ravnovesju, krepi koncentracijo, ter dobrodejno vpliva na dihalni sistem in na prehladne težave. Uporabljena so 100% naravna eterična olja ter 100% naravni vosek, ki ne vsebuje sintetičnega voska ali parafina. Kot nasvet svetujemo, da svečo pustite prižgano le do 3ure naenkrat, in si tako zagotovite daljšo življenjsko dobo le te.

Cena:
8,20 €
DDV:
1,80 € (22,0 %)
Cena z DDV:
10,00 €
Količina:

dišeča sveča - SIVKA IN VRTNICA - 100G

Ročno izdelana dišeča sveča z vonjem sivke in vrtnice, vam vsak prostor napolni s prijetnim vonjem ter pričara toplo vzdušje v vsakem prostoru. Obenem vam lahko služi tudi kot dekoracija doma. Za vse, ki želite nežno dišavo, v kateri se boste počutili sproščeno. Vonj sivke in vrtnice je eden izmed najbolj omamnih in svežih vonjav. Uporabljena so 100% naravna eterična olja ter 100% naravni vosek, ki ne vsebuje sintetičnega voska ali parafina. Kot nasvet svetujemo, da svečo pustite prižgano le do 3ure naenkrat, in si tako zagotovite daljšo življenjsko dobo le te.

Cena:
8,20 €
DDV:
1,80 € (22,0 %)
Cena z DDV:
10,00 €
Količina:

dišeča sveča - VANILIJA - 100G

Ročno izdelana dišeča sveča z vonjem vanilije, vam vsak prostor napolni s prijetnim vonjem ter pričara toplo vzdušje v vsakem prostoru. Obenem vam lahko služi tudi kot dekoracija doma. Za vse, ki želite nežno dišavo, v kateri se boste počutili sproščeno. Vonj vanilije lahko spominja na božično vzdušje, ter pričara sproščeno aromo. Uporabljena so 100% naravna eterična olja ter 100% naravni vosek, ki ne vsebuje sintetičnega voska ali parafina. Kot nasvet svetujemo, da svečo pustite prižgano le do 3ure naenkrat, in si tako zagotovite daljšo življenjsko dobo le te.

Cena:
8,20 €
DDV:
1,80 € (22,0 %)
Cena z DDV:
10,00 €
Količina:

heart wax

Veganski soy Wax Melts, odišavljen samo z najkakovostnejšimi dišavnimi olji, ki vaš dom napolni z dišavami. Talilnik voska je odlična alternativa svečam in se lahko uporablja z gorilnikom za čajne svečke ali električnim gorilnikom za vosek. Naši talilni voski so močno odišavljeni, preprosto jih ponovno stopite, dokler dišave ne boste več čutili. Vrečka vsebuje 12 srčkov iz voska, približno 80 g.

Cena:
3,20 €
DDV:
0,70 € (22,0 %)
Cena z DDV:
3,90 €
Količina:

organic stone diffuser

Ročno izdelan ultrazvočni difuzor za eterična olja, ki deluje tudi kot eleganten preprost kos dekorja za dom, odlična alternativa svečam in gorilnikom za eterična olja, z izbirno svetlobo tople barve, ki jo je mogoče uporabiti ne glede na to, ali stroj razpršuje ali ne. KAKO UPORABITI V kamen ultrazvočni difuzor dodajte 10–15 kapljic čistih eteričnih olj. LASTNOSTI Materiali: porcelanasta prevleka. Plastični rezervoar za vodo brez BPA Dimenzije: premer 90 mm x višina 180 mm Napajalna napetost: Vhod AC 100-240 V Izhod DC 24 V 0,5 A Priložen je dolg napajalni kabel, ki ga morate za uporabo priključiti. Čas delovanja: dve nastavitvi: dosledno 3 ure in občasno 7,5 ure Prostornina rezervoarja za vodo - 100 ml Varnost: Samodejno se izklopi, ko poteče čas ali zmanjka vode Enostavno čiščenje Preprosto odvijte keramični pokrov in ga obrišite z vlažno krpo, da odstranite prah ali ostanke eteričnega olja

Cena:
24,30 €
DDV:
5,35 € (22,0 %)
Cena z DDV:
29,65 €
Količina:

wax melts - FRESH FLOWERS

Veganski soy Wax Melts odišavljen samo z najkakovostnejšimi dišavnimi olji, ki vaš dom napolni z dišavami. Talilnik voska je odlična alternativa svečam in se lahko uporablja z gorilnikom za čajne svečke ali električnim gorilnikom za vosek. Naši talilni voski so močno odišavljeni, preprosto jih ponovno stopite, dokler dišave ne boste več čutili. Vrečka vsebuje 16 kock iz voska, približno 80 g.

Cena:
5,65 €
DDV:
1,24 € (22,0 %)
Cena z DDV:
6,89 €
Količina:

čajna svečka - BREZ VONJA

Ročno izdelane čajne svečke iz 100 % naravnega sojinega voska brez vonja. Uporabljamo samo eko in naravne surovine. Vsaka čajna svečka bo gorela približno 4 ure. V paketu dobite 6 čajnih svečk. Premer: 3,4 cm (1,34 palca). Višina: 1,5 cm (0,59 palca).

Cena:
3,80 €
DDV:
0,84 € (22,0 %)
Cena z DDV:
4,64 €
Količina:

čajna svečka - PUMPKIN SPICE

Najboljša spa dišava! Pumpkin Spice je tolažilna, vabljiva mešanica cimeta, buče in maslene kreme, poudarjena s pridihom dimljenega muškatnega oreščka. Vrsta voska: kokos Čas gorenja: 20 ur

Cena:
4,43 €
DDV:
0,97 € (22,0 %)
Cena z DDV:
5,40 €
Količina:

čajna svečka - SOUTH BEACH

Najboljša spa dišava! South beach je prepojen z različnimi eterični olj, vključno z jasminom, sivko in citrusi, ki prispevajo k naravni kakovosti vonja. Ustvari prijetno, pomirjujoče vzdušje v vsakem prostoru. Vrsta voska: kokos Čas gorenja: 20 ur

Cena:
4,43 €
DDV:
0,97 € (22,0 %)
Cena z DDV:
5,40 €
Količina:

čajna svečka - WHITE TEA

Najboljša spa dišava! Beli čaj je prepojen z različnimi eteričnimi olji, vključno z jasminom, mandarino, limono in ingverjem, ki prispevajo k naravni kakovosti vonja. Beli čaj ustvari prijetno, pomirjujoče vzdušje v vsakem prostoru. Vrsta voska: kokos Čas gorenja: 20 ur

Cena:
4,43 €
DDV:
0,97 € (22,0 %)
Cena z DDV:
5,40 €
Količina: