UP GreenKo d.o.o.

organizacija športnih in razvedrilnih dejavnosti

UP GreenKo d.o.o.
Gimnazija in srednja šola Kočevje
Ljubljanska cesta 12, 1330 Kočevje, Slovenija
tel.: 01 620 43 43
upgreenko@gmail.com
PETEK 9:40 - 12:30

Delavnice za mlade in mlajše

Vsaka delavnica ima določeno trajanje, na koncu vsi otroci probajo vsaj dve delavnici. Spodbudimo jih, da za svoje izdelke izdelajo tudi krajšo zgodbo in nam povedo, zakaj so izbrali le-ta izdelek. Naše delavnice obsegajo: Izdelovanje jesenskih okraskov (okraski iz naravnih materialov), Lovljenje izgubljenega zaklada, delavnica rastlin, umetna delavnica. Na koncu vse izdelke zberemo na enem kupu in izvolimo najboljših 5 izdelkov. Avtorje najboljših izdelkov nagradimo z različnimi nagradami. Delavnico bi izvedli na lokaciji osnovne šole, s katero se dogovorimo za točen datum in potek dogodka. Delavnice bi trajale približno 30-45 minut. *Cena velja za posameznega udeleženca.

Cena:
40,98 €
DDV:
9,02 € (22,0 %)
Cena z DDV:
50,00 €
Količina:

Joga

S to dejavnostjo želimo doseči sproščanje telesa ob naravi, obvladovanja telesa in uma. Joga bi bila izvedena na ne preveč zahteven način. Celotna vadba je vodena s strani profesionalnih “učiteljev” joge, s katerimi smo se kot podjetje povezali. Namenjena je vsem polnoletnim osebam, ki so izpostavljeni stresu. Joga izvedena v naravi kočevske, kar prispeva k še dodatnemu učinku sprostitve. Ponujamo klasično jogo in sprostitev v naravi. Projekt se izvaja tako z zbiranjem prijavnic za dogodek. Ob večjem številu prijav, bi naredili dve skupini. Dogodek pripravimo in organiziramo v Greenko prostorih. Program joge je voden iz strani organizatorjev. * Cena velja za posameznega udeleženca.

Cena:
53,28 €
DDV:
11,72 € (22,0 %)
Cena z DDV:
65,00 €
Količina:

Team building - plesna urica

Vsak član ekipe si izbere svojega soplesalca. V intervalih po 3 minute se bo spreminjala različna glasba S partnerjem se morata koordinirati in odplesati najbolj primeren ples za določen tempo/glasbo S to vajo se krepijo koordinacija in razumevanje drugih, komunikacija in osebni odnosi.

Cena:
65,57 €
DDV:
14,43 € (22,0 %)
Cena z DDV:
80,00 €
Količina:

Team building - poligon z ovirami

Poligon z ovirami 90 EUR/OSEBO (DDV VKLJUČEN) Udeleženci bodo razdeljeni v več ekip z 2 člani v vsaki ekipi. Naloga enega izmed udeležencev bo prenesti drugega člana svoje ekipe skozi poligon, brez, da se nošeni član dotakne tal poligona. Ta delavnica spodbuja zaupanje med člani in skupinsko delo, komuniciranje in osebni odnosi.

Cena:
73,77 €
DDV:
16,23 € (22,0 %)
Cena z DDV:
90,00 €
Količina:

Team building - reševanje problemov

Simulirani bodo resnični problemi, ki se pojavijo v poslovnem svetu. Naloga ekipe bo, da se na ta problem hitro odzove, se med seboj posvetujejo kako rešiti problem (pripravijo načrt za reševanje problema), in kasneje skupaj problem rešijo. S tem krepijo razumevanje drug drugega, skozi ta izziv se prikažejo prednosti in slabosti posameznika, krepi se tudi komunikacija.

Cena:
77,87 €
DDV:
17,13 € (22,0 %)
Cena z DDV:
95,00 €
Količina:

Team building - ustvarjalna delavnica

Ustvarjalna delavnica 75 EUR/OSEBO (DDV VKLJUČEN) Udeleženci bodo razdeljeni v več ekip s 4 člani v vsaki ekipi. Njihova naloga bo ustvariti umetniško delo (slika, risba, kip, pesem) Ta delavnica spodbuja kreativnost in sodelovanje.

Cena:
65,57 €
DDV:
14,43 € (22,0 %)
Cena z DDV:
80,00 €
Količina:

Virtualno doživetje

S tem projektom želimo omogočiti vsem tistim, kateri niso fizično zmožni se sprehajati po gozdovih, naravi… Omogočili bi jim virtualna očala, s katerimi bi imeli pogled v naravo in bi imeli občutek kot, da se sprehajajo po njej. Naš cilj, je da s tem projektom pričaramo nasmeh mnogim obrazom. Ponujamo virtualno sprehajanje po gozdovih kočevske ter sproščanje skozi poglede narave Projekt poteka cca. 45-60 minut, kakor traja pohod po naravi. Priskrbeli bi primeren miren prostor za izvajanje tega dogodka. VR očala priskrbimo mi. *Cena velja za posameznega udeleženca na uro.

Cena:
32,79 €
DDV:
7,21 € (22,0 %)
Cena z DDV:
40,00 €
Količina: