Sexy Solutions d.o.o.

storitve

Sexy Solutions d.o.o.
Ekonomska Šola Ljubljana
Prešernova cesta 6, 1000 Ljubljana, Slovenija
tel.: (01)200 67 36
up.sexysolutions@gmail.com
Ponedeljek: 12:30 - 14:30

ENODNEVNI IZLET PO TOSKANI IZ RIMA / ONE DAY TRIP TO TUSCANY FROM ROME

Enodnevni izlet po Toskani iz Rima z vključenim kosilom s 3 hodi in degustacijo vin. Izkusite najboljše iz Toskane v enem dnevu: obiščite Montepulciano, Pienzo in priznani vinograd za kosilo s 3 hodi in degustacijo vin. Uživajte v preprostosti toskanskega življenja z lokalnim vodnikom, oglejte si renesančno cerkev sv. Biagia, uživajte v kosilu z lokalnimi proizvodi v vinogradu, znanem po Brunello di Montalcino, in končajte dan v Pienzi ob siru Pecorino in osupljivih razgledih. Vključuje strokovnega angleško govorečega lokalnega vodnika, zasebnega klimatiziranega avtobusa in vseživljenjske spomine. Pobegnite iz mesta za en dan in obiščite najbolj slikovito regijo italijanskega podeželja, Toskano, kjer boste videli, da vam razglednice še vedno ne morejo pokazati prave lepote regije. S srednjeveškima mestoma Montepulciano in Pienza lahko izkusite resnično preprostost toskanskega življenja. Sledite lokalnemu vodniku v Montepulcianu, nato pa odpeljite do renesančne cerkve sv. Biagia. Kosilo postrežejo z uporabo vseh lokalnih proizvodov v vinogradu, ki prideluje eno najpomembnejših vin v Italiji, Brunello di Montalcino. Dan zaključite z ležernim obiskom mesta Pienza, znanega po siru pecorino in spektakularnem razgledu na toskansko pokrajino. S strokovnim angleško govorečim lokalnim vodnikom, okusnim kosilom in zasebnim klimatiziranim avtobusom zagotavljamo doživetje v Toskani, ki bo trajalo vse življenje. ### Tuscany Day Trip from Rome with 3-Course Lunch and Wine Tasting Included. Experience the Best of Tuscany in a Day: Visit Montepulciano, Pienza, and a Renowned Vineyard for a 3-Course Lunch & Wine Tasting. Enjoy the simplicity of Tuscan life with a local guide, see the Renaissance Church of St. Biagio, savor lunch with locally sourced products at a vineyard famous for Brunello di Montalcino, and end your day in Pienza for Pecorino cheese and stunning views. Includes an expert English-speaking local guide, private air-conditioned coach, and a lifetime of memories. Escape the city for the day and visit the most picturesque region of the Italian countryside, Tuscany, where you will see that postcards still cannot show you the true beauty of the region. With the medieval towns of Montepulciano and Pienza, you get to experience the true simplicity of Tuscan life. Follow a local guide in Montepulciano, then travel to the Renaissance Church of St. Biagio. Lunch is served using all locally sourced products at a vineyard producing one of the most important wines in Italy, Brunello di Montalcino. Finish the day with a leisurely visit to the town of Pienza, famous for its Pecorino cheese and spectacular views of the Tuscan countryside. With an expert English-speaking local guide, a delicious lunch and private air-conditioned coach, we guarantee an experience in Tuscany that will last a lifetime.

Cena:
105,74 €
DDV:
23,26 € (22,0 %)
Cena z DDV:
129,00 €
Količina:

NAKUP FERRARIJA 296 GTB / BUY A FERRARI 296 GTB

Zagotovi si svojega lastnega Ferrarija za zelo ugodno ceno. Cena se začne pri 465.330,00€ in se bo s časoma višala, tako da izkoristi priložnost. ### Get your very own Ferrari for a very affordable price. The price starts at 465.330,00€ and will go up over time so grab the opportunity.

Cena:
381418,03 €
DDV:
83911,97 € (22,0 %)
Cena z DDV:
465330,00 €
Količina:

OBIŠČI EUROPARK / VISIT EUROPARK

Nepozabno doživetje v največjem tematskem parku v Evropi. Za manj kot 60,00€. ### An unforgettable experience in the largest theme park in Europe. For less than 60.00€.

Cena:
49,17 €
DDV:
10,82 € (22,0 %)
Cena z DDV:
59,99 €
Količina:

OBIŠČI MOSKVO IN SIBIRIJO / VISIT MOSCOW AND SIBERIA

Eno tedensko potovanje v Rusijo. 4 dni bivanja v hotelu v Moskvi in nato še 3 dni bivanja v hostlih v Sibiriji. Cena za povratno letalsko karto je 450€, hotel v Moskvi s polpenzionom 350€, in hostel v Sibiriji s polnim penzionom za 300€. Prevoz iz letališča do hotela v Moskvi in iz Moskve do hostela pa znaša 150€. ### One week trip to Russia. 4 days staying in a hotel in Moscow and then another 3 days staying in hostels in Siberia. The price for a return plane ticket is €450, a hotel in Moscow with half board is €350, and a hostel in Siberia with full board is €300. Transportation from the airport to the hotel in Moscow and from Moscow to the hostel costs €150.

Cena:
1024,59 €
DDV:
225,41 € (22,0 %)
Cena z DDV:
1250,00 €
Količina:

ROLLING LOUD 2024

Rolling loud združi najboljše in najboljše v hip-hopu na lokacijah po vsem svetu za nepozabne vikende neprekinjene glasbe. Edini letošnji dogodek festivalne znamke na celini se ponaša z odlično sestavo, vključno z glavnimi elementi Travisom Scottom, Nicki Minaj in Playboy Carti. Rolling loud Europe, ki je predstavil v Racinu, najmodernejšem odprtem prizorišču v Ebreichsdorfu blizu Dunaja od 5. do 7. julija 2024. Vstopnice za Rolling loud europe so na voljo od petka, 1. aprila. ### Rolling loud brings together the best and the best in hip-hop in locations around the world for unforgettable weekends of non-stop music. The festival brand's only event on the continent this year boasts a stellar line-up including headliners Travis Scott, Nicki Minaj and Playboy Carti. Rolling loud Europe presented in Racine, a state-of-the-art outdoor venue in Ebreichsdorf near Vienna from 5-7 July 2024. Tickets for Rolling loud europe are available from Friday 1 April.

Cena:
450,00 €
DDV:
99,00 € (22,0 %)
Cena z DDV:
549,00 €
Količina:

SEXY "TEAMBUILDING" ZABAVA ZA PODJETJA / SEXY "TEAMBUILDING" ENTERTAINMENT FOR COMPANIES

Odkrijte najboljše kotičke slovenske plaže z najboljšo zabavo za vso podjetje. Na pot se oddide zgodaj zjutraj in že ko prispemo na našo lokacijo se začne zabava. Ta "teambuilding" je namenjen vsem v podjetju. V ceno so vključene 3 zabave in plovba z ladjico. zadnja zabava se konča ob 2 zjutraj in je zagotovljen prevoz nazaj v Ljubljano. čez cel dan bo veliko zabavnih druženj in izzivov za vse v podjetju. ### Discover the best corners of the Slovenian beach with the best entertainment for the whole company. He leaves early in the morning and the party starts as soon as we arrive at our location. This "teambuilding" is intended for everyone in the company. The price includes 3 parties and a boat trip. the last party ends at 2 am and transportation back to Ljubljana is provided. throughout the day there will be many fun gatherings and challenges for everyone in the company.

Cena:
3000,00 €
DDV:
660,00 € (22,0 %)
Cena z DDV:
3660,00 €
Količina:

SEXY DOŽIVETJE Z JADRNICO / SEXY EXPERIENCE WITH A SAILING BOAT

Vstopite v svet vetra, morja in svobode z našo ekskluzivno ponudbo za doživetje na jadrnici. Ponujamo vam priložnost, da izkusite nekaj nepozabnega, kjer se združujejo razburljiva plovba po odprtem morju, prečudoviti sončni zahodi in neprimerljiva svoboda jadranja. Naša jadrnica, opremljena s sodobno navigacijsko tehnologijo in udobno opremo, je vaša vrata v svet raziskovanja in uživanja v naravnih lepotah obale. Prostorna notranjost in udobna paluba omogočajo sproščujoče bivanje na morju, medtem ko veter nudi popoln opoj za ljubitelje jadranja. Cena velja za 1 teden. ### Enter the world of wind, sea and freedom with our exclusive offer for a sailing experience. We offer you the opportunity to experience something unforgettable, where exciting sailing on the open sea, beautiful sunsets and unparalleled freedom of sailing come together. Our sailboat, equipped with modern navigation technology and comfortable equipment, is your gateway to the world of exploring and enjoying the natural beauty of the coast. The spacious interior and comfortable deck make for a relaxing stay at sea, while the wind provides the perfect intoxicant for sailing enthusiasts. The price is valid for 1 week.

Cena:
1229,50 €
DDV:
270,49 € (22,0 %)
Cena z DDV:
1499,99 €
Količina:

SEXY DOŽIVETJE Z JAHTO / SEXY YACHT EXPERIENCE

Izposoja jahte je razkošna možnost za tiste, ki želijo doživeti popoln oddih na morju v udobju in prestižu. Jahta je elegantno plovilo, običajno opremljeno s številnimi udobnimi in razkošnimi prostori ter najsodobnejšo opremo, ki omogoča udobno in sproščeno plovbo po morju. Spodaj je opis izposoje jahte: Opis jahte: Izposoja jahte je odlična izbira za tiste, ki iščejo edinstveno in razkošno izkušnjo na morju. Naša jahta je plovilo izjemne elegance in udobja, ki vam omogoča, da se popolnoma prepustite razvajanju in raziskovanju obalnih destinacij. Glavne značilnosti naše jahte vključujejo: Prostorno in elegantno notranje okolje, ki vam omogoča, da se sprostite in uživate v udobju doma, medtem ko uživate v pogledu na morje. Popolnoma opremljeno kuhinjo in jedilnico, kjer lahko uživate v razkošnih obrokih, pripravljenih po vaših željah. Prostoren salon s sodobno avdio-video opremo in udobnimi sedeži za druženje in zabavo. Številne spalnice in kopalnice, kjer lahko udobno namestite svoje goste ali družino. Zunanji prostor z luksuznimi ležalniki, zunanjim jedilnim prostorom in prostorom za sončenje, ki vam omogočajo, da uživate v čudovitem vremenu in panoramskem razgledu na morje. Vrhunsko osebje, vključno s kapitanom in člani posadke, ki bodo skrbeli za vaše potrebe in zagotavljali varnost na morju. Vodne športne opreme, kot so vodni skuterji, SUP deske, potapljaška oprema in več, ki omogočajo različne aktivnosti na vodi. Izposoja jahte vam omogoča popolno svobodo pri izbiri destinacij, raziskovanju skritih zalivov in občudovanju obalnih mest. Ne glede na to, ali gre za sproščujoč oddih v dvoje, družinske počitnice ali zabavo s prijatelji, bo izposoja jahte nepozabno doživetje, ki vam bo omogočilo raziskovanje obal in morja v popolnem udobju in stilu. ### Renting a yacht is a luxurious option for those who want to experience a perfect vacation at sea in comfort and prestige. A yacht is an elegant vessel, usually equipped with many comfortable and luxurious spaces and state-of-the-art equipment that allows for a comfortable and relaxed sailing on the sea. Below is a description of the yacht charter: Yacht Description: A yacht charter is an excellent choice for those looking for a unique and luxurious experience at sea. Our yacht is a vessel of exceptional elegance and comfort, allowing you to fully indulge in pampering and exploring coastal destinations. The main features of our yacht include: A spacious and elegant interior environment that allows you to relax and enjoy the comforts of home while enjoying the sea view. A fully equipped kitchen and dining room where you can enjoy sumptuous meals prepared to your liking. A spacious lounge with modern audio-video equipment and comfortable seats for socializing and entertainment. Many bedrooms and bathrooms where you can comfortably accommodate your guests or family. An outdoor area with luxury sun loungers, an outdoor dining area and a sunbathing area, allowing you to enjoy the beautiful weather and panoramic sea views. Top notch staff including captain and crew members to look after your needs and ensure safety at sea. Water sports equipment such as jet skis, SUP boards, diving equipment and more that allow for a variety of water activities. Renting a yacht gives you complete freedom in choosing destinations, exploring hidden bays and admiring coastal towns. Whether it's a relaxing getaway for two, a family holiday or fun with friends, chartering a yacht will be an unforgettable experience, allowing you to explore the coasts and seas in complete comfort and style.

Cena:
12295,08 €
DDV:
2704,92 € (22,0 %)
Cena z DDV:
15000,00 €
Količina:

SEXY FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2024

Povzpnite se na vrhunec vikenda Velike nagrade Monaka z našim vrhunskim paketom Yacht Hospitality. Družite se z legendami F1 in premožnimi posamezniki na vaši ekskluzivni jahti za ogled dirk. Naši neprekosljivi paketi gostoljubja vas potopijo v sijaj in dinamiko Velike nagrade Monaka. Uživajte v neprimerljivem pogledu ob progi z naše zasebne jahte, privezane v coni A. Uživajte v prazničnem, zabavi podobnem vzdušju na krovu z razkošno notranjo opremo, ki izžareva ekstravaganco Paket Yacht Hospitality vključuje: *Petek, sobota in nedelja Ogled dirke, *Privez ob progi, *Ekskluziven voznikov videz, *Kontinentalni zajtrk, *Gurmansko samopostrežno kosilo in popoldanski čaj, *Ves dan odprt bar z neomejeno količino šampanjca, *Razpisni prenosi, *DJ miksi v živo. Zaradi varnostnih razlogov je predlagana najnižja starost otrok na jahti 15 let. ### Ascend to the pinnacle of the Monaco Grand Prix weekend with our high-end Yacht Hospitality package. Rub shoulders with F1 legends and high-net-worth individuals aboard your exclusive race-viewing yacht. Our unmatched hospitality packages immerse you in the splendour and dynamism of the Monaco Grand Prix. Luxuriate in unparalleled trackside views from our private yacht moored in the A zone. Revel in the festive, party-like atmosphere onboard with lavish interior design that radiates extravagance The Yacht Hospitality package includes: *Friday, Saturday & Sunday Race Viewing, *Trackside Mooring, *Exclusive Driver Appearance, *Continental Breakfast, *Gourmet Buffet Lunch & Afternoon Tea, *All-Day Open Bar including unlimited Champagne, *Tender Transfers, *Live DJ Mixes. Due to security reasons, the suggested minimum age for children on the Yacht is 15 years old.

Cena:
6327,87 €
DDV:
1392,13 € (22,0 %)
Cena z DDV:
7720,00 €
Količina:

SEXY IZPOSOJA LUKSUZNIH AVTOMOBILOV / LUXURY CAR RENTING

Naša družba je vodilno podjetje v panogi luksuznih avtomobilov, ki se s ponosom posveča zagotavljanju vrhunskih vozil najvišje kakovosti. Svojim strankam nudimo izkušnjo brez primere, kjer se povežejo inovativna tehnologija, vrhunska oblika ter vrhunska izdelava. S specializacijo v luksuznih avtomobilih se trudimo presegati pričakovanja in postavljati nove standarde v avtomobilski industriji. ### Our company is a leader in the luxury car industry, proudly dedicated to providing premium vehicles of the highest quality. We offer our customers an unparalleled experience, where innovative technology, superior design and superior craftsmanship come together. Specializing in luxury cars, we strive to exceed expectations and set new standards in the automotive industry.

Cena:
1000,00 €
DDV:
220,00 € (22,0 %)
Cena z DDV:
1220,00 €
Količina:

SEXY MERCHANDISING

Sexy Solutions merchandising je ena izmed ponosnih vej našega podjetja, ki vas vabi v čarobni svet edinstvenega in izjemno privlačnega mercha. Smo prava destinacija za vse, ki si želijo izraziti svojo individualnost, strast in neskončno ljubezen do stila skozi izdelke, ki se odlikujejo po svoji izjemni estetiki in izvirnosti. Naša strast do tega, kar počnemo, je gonilna sila naše ustvarjalnosti. Vsak izdelek, ki ga ponujamo, je rezultat ljubezni in posvečenosti do podrobnosti. Naša ekipa oblikovalcev deluje z neustavljivo strastjo, da bi ustvarila kolekcije, ki vas bodo resnično navdušile. Nudimo vam raznolike stile, barvne palete in motive, ki omogočajo izražanje vaših edinstvenih preferenc in strast ### Sexy Solutions merchandising is one of the proud branches of our company, which invites you to the magical world of unique and extremely attractive merch. We are the right destination for everyone who wants to express their individuality, passion and endless love for style through products that stand out for their exceptional aesthetics and originality. Our passion for what we do is the driving force behind our creativity. Every product we offer is the result of love and attention to detail. Our team of designers work with unstoppable passion to create collections that will truly inspire you. We offer you a variety of styles, color palettes and motifs that allow you to express your unique preferences and passions

Cena:
44,90 €
DDV:
9,88 € (22,0 %)
Cena z DDV:
54,78 €
Količina:

SEXY MOMCI ZA VESELJA / SEXY HAPPY BOYS

Radimo: -svadbe -slave -sahrane -zadužnice -razvod -daću -odlazak u: zatvor, vojsku NUDIMO: -dižemo atmosferu do vrhnunca -provod zagarantovan -skačemo po stolovima - lomimo čaše, flaše, tanjire, stolove, skidamo luster... ### We do: -weddings -celebrations -funerals -debts -divorce -give away -departure to: prison, army WE OFFER: -raising the atmosphere to the peak -party guaranteed -jumping on chairs -breaking glasses, bottles, plates, chairs, taking down chandeliers...

Cena:
204,92 €
DDV:
45,08 € (22,0 %)
Cena z DDV:
250,00 €
Količina:

SEXY MYSTERY BOX

2 % možnosti, da dobite zadnjo plat, 30 % možnosti, da dobite fleshlight po navdihu, 70% možnosti, za ročne pripomočke 50% možnosti, da dobiš običajno žepno muco, 100% možnost, da dobimo našo majico, 100% možnost, da dobiš 10 kondomov, ### 2% chance of getting back side toy, 30% chance to get fleshlight, 70% of getting a hand toy, 50% chance of getting a regular pocket kitty, 100% chance of getting our shirt, 100% chance of getting it 10 condoms,

Cena:
245,90 €
DDV:
54,10 € (22,0 %)
Cena z DDV:
300,00 €
Količina:

SEXY NAJEM PISARNIŠKIH PROSTOROV / SEXY OFFICE RENT

Najem najmodernejše in sodobne stavbe z kar 24! prostori in 3 nadstropji. stavba se nahaja v središču Ljubljane in je zelo dostopna iz vseh krajev v okolici. Nahaja se 10 minut od avtobusne in postaje za vlak. Stavba prej ni opremljena in vam pusti, da si jo okrasite sami kakor hočete. V stavbi se nahaja tudi prostor za malico, kjer se vsi lahko skupaj družijo. ### Renting the most modern and modern building with as many as 24! rooms and 3 floors. the building is located in the center of Ljubljana and is very accessible from all places in the surrounding area. It is located 10 minutes from the bus and train station. The building comes unfurnished and is left to you to decorate as you wish. The building also has a breakfast area where everyone can socialize.

Cena:
65573,77 €
DDV:
14426,23 € (22,0 %)
Cena z DDV:
80000,00 €
Količina:

SEXY NAJSTNIŠKO SVETOVANJE / SEXY TEEN COUNSELING

Najstniško svetovanje je proces, pri katerem se mladim poskuša pomagati pri različnih vprašanjih, težavah in izzivih, s katerimi se soočajo med najstniškimi leti. To običajno vključuje psihološko, čustveno in socialno podporo ter svetovanje, ki je prilagojeno potrebam posameznega najstnika. Svetovanje najstnikom je lahko koristno pri različnih vprašanjih , kot so: Mentalno zdravje, Šolske težave, Družinski odnosi, Osebna identiteta, Družabni pritiski, Razvoj veščin Svetovanje najstnikom običajno izvajajo usposobljeni strokovnjaki, kot so šolski svetovalci, psihologi, terapevti in druge osebe s strokovnim znanjem. Pomembno je, da najstnik dobi podporo, ki mu je potrebna, in se počuti razumljenega ter varnega pri izražanju svojih čustev in skrbi. ### Teen counseling is the process of trying to help young people with the various issues, problems and challenges they face during their teenage years. This usually includes psychological, emotional and social support and counseling tailored to the needs of the individual teenager. Counseling for teenagers can be helpful for a variety of issues such as: Mental health, School problems, Family relationships, Personal identity, Social pressures, Skill development Counseling for teenagers is usually done by trained professionals such as school counselors, psychologists, therapists, and other people with expertise. It is important that the teenager gets the support he needs and feels understood and safe to express his feelings and concerns.

Cena:
75,00 €
DDV:
16,50 € (22,0 %)
Cena z DDV:
91,50 €
Količina:

SEXY ODKRIVANJE NAMIBIJE / SEXY DISCOVERING NAMIBIA

Če si želite izkusiti življenje v nam skoraj nepoznani Afriki, imate tukaj odlično priložnost. 4 dni bivanja v hiškah afriških ljudstev katere so zgrajene iz "blata" in ilovice. Če ste adrenalinskega duha si boste lahko hrano nabrali sami, drugače pa vam bodo hrano pripravljale stare vaške starešine. V zadnji noči pa vas čaka zabava, ples in skakanje čez ogenj. ### If you want to experience life in an almost unknown Africa, you have a great opportunity here. 4 days of stay in the houses of African peoples, which are built of "mud" and clay. If you're an adrenaline junkie, you'll be able to gather your own food, otherwise the old village elders will prepare the food for you. On the last night, you will have fun, dancing and jumping over the fire.

Cena:
495,00 €
DDV:
108,90 € (22,0 %)
Cena z DDV:
603,90 €
Količina:

SEXY OGLED FINALA EURO 2024 / SEXY VIEW OF THE EURO 2024 FINALS

Ne zamudite enkratne priložnosti za ogled finala EURO 2024, ki bo potekal 14. julija v Berlinu. Vključeni so samo najboljši sedeži. ### Don't miss the unique opportunity to watch the EURO 2024 final, which will take place on July 14 in Berlin. Only the best seats are included.

Cena:
1639,34 €
DDV:
360,65 € (22,0 %)
Cena z DDV:
1999,99 €
Količina:

SEXY PODJETNIŠKO SVETOVANJE / SEXY BUSINESS CONSULTING

Podjetniško svetovanje predstavlja ključno orodje za podjetja, ki želijo doseči višje ravni uspeha. Ta strokovna storitev ponuja integriran pristop k optimizaciji poslovanja, ki zajema področja strategije, financ, kadrov, trženja in inovacij. S strokovnjakom na vaši strani boste prepoznali priložnosti za rast in razvoj, oblikovali učinkovite strategije ter vzpostavili trdne temelje za dolgoročni uspeh. Svetovalec bo preučil vaše poslovne strategije, analiziral tržne trende ter skupaj z vami oblikoval prilagodljive in usmerjene načrte. Poleg tega bo pomagal pri finančnem upravljanju, razvoju kadrov, trženju in uvajanju inovacij, ki bodo okrepili vašo konkurenčnost. S celovitim pristopom podjetniško svetovanje oblikuje pot naprej v dinamičnem poslovnem svetu. ### Business consulting is a key tool for businesses that want to achieve higher levels of success. This professional service offers an integrated approach to business optimization, covering the areas of strategy, finance, HR, marketing and innovation. With an expert on your side, you will identify opportunities for growth and development, formulate effective strategies, and establish a solid foundation for long-term success. The consultant will study your business strategies, analyze market trends and create flexible and focused plans together with you. In addition, it will help with financial management, personnel development, marketing and innovation that will strengthen your competitiveness. With a comprehensive approach, business consulting shapes the way forward in the dynamic business world.

Cena:
88,00 €
DDV:
19,36 € (22,0 %)
Cena z DDV:
107,36 €
Količina:

SEXY POPRAVILO VOZIL / SEXY VEHICLE REPAIR

Naš servis za popravilo vozil se ponosno posveča visoki kakovosti in natančnosti v vsakem koraku. Z našo strastjo do avtomobilov in vrhunskim znanjem, zagotavljamo celovite rešitve za vaše vozilo. Naša ekipa visoko usposobljenih mehanikov se redno izobražuje in sledi najnovejšim tehnološkim in industrijskim trendom, kar nam omogoča učinkovito in natančno diagnostiko ter popravila. Poleg rednega servisiranja in preventivnega vzdrževanja, se posebej specializiramo za kompleksnejša popravila, vključno z motorjem, menjalnikom, električnimi sistemi in zavorami. Pri nas lahko računate na profesionalen pristop, uporabo visokokakovostnih nadomestnih delov in konkurenčne cene. Zavedamo se, kako pomembno je varno in zanesljivo vozilo za vaše vsakdanje življenje, zato se trudimo, da je vaš avtomobil v najboljšem možnem stanju. Obiščite nas in zaupajte svoje vozilo izkušeni ekipi, ki skrbi za vsako podrobnost. ### Our vehicle repair service prides itself on high quality and precision every step of the way. With our passion for cars and superior knowledge, we provide comprehensive solutions for your vehicle. Our team of highly qualified mechanics is regularly trained and follows the latest technological and industrial trends, which enables us to provide efficient and accurate diagnostics and repairs. In addition to regular servicing and preventive maintenance, we specialize in more complex repairs including engine, transmission, electrical systems and brakes. With us, you can count on a professional approach, the use of high-quality spare parts and competitive prices. We understand how important a safe and reliable vehicle is to your everyday life, so we strive to keep your car in the best possible condition. Visit us and entrust your vehicle to an experienced team that takes care of every detail.

Cena:
819,67 €
DDV:
180,33 € (22,0 %)
Cena z DDV:
1000,00 €
Količina:

SEXY POTOVANJE NA JAPONSKO / SEXY TRIP TO JAPAN

Potovanje na Japonsko je lahko fascinantna in bogata izkušnja, ki ponuja mešanico tradicionalne kulture in sodobnih inovacij. Destinacije so Tokio, Kjoto in Osaka. Poskusite suši v lokalnem suši baru. Zunanja tržnica Tsukiji v Tokiu je odličen kraj za sveže morske sadeže. Ogledate si lahko tudi seksi plat Japonske ;). Japonsko lahko obiščete že za 671 EUR na osebo. Kontaktirajte nas in rezervirajte svoje potovanje zdaj! * Cena ne vključuje letalskih kart. * ### A trip to Japan can be a fascinating and enriching experience, offering a blend of traditional culture and modern innovation. Destinations are Tokyo, Kyoto and Osaka. Try sushi at a local sushi bar. Tsukiji Outer Market in Tokyo is a great place for fresh seafood. You can also see the sexy side of Japan ;). You can visit Japan just for 671 EUR per person. Contact us and book your trip now! * The price does not include airplane tickets. *

Cena:
550,00 €
DDV:
121,00 € (22,0 %)
Cena z DDV:
671,00 €
Količina:

SEXY PROJECT X

Ne zamudite največjega "hausa" leta. Maksimalno število ljudi je 400, tako da pohitite. V ceno je vključena hrana, pijača in DJ. *** Do not miss the biggest "haus" of the year. The maximum number of people is 400, so hurry. The price includes food, drinks and DJ.

Cena:
245,90 €
DDV:
54,10 € (22,0 %)
Cena z DDV:
300,00 €
Količina:

SEXY SLIKOPLESKARSTVO IN FASADERSTVO / SEXY PAINTING AND FACADES

Podjetje je specializirano za slikopleskarstvo in fasaderstvo ter ponuja kakovostne in estetske rešitve za bivalne in poslovne prostore. Z večletnimi izkušnjami smo postali prepoznavni po natančnosti, zanesljivosti in strokovnosti pri izvajanju različnih slikarskih in fasaderskih storitev. Naša ekipa strokovnjakov se zavezuje k uporabi najboljših materialov in sodobnih tehnik, da bi vaš prostor postal pravo umetniško delo. Ponosni smo na svoje delo, ki sega od notranje in zunanje slikopleskarske obnove do izvedbe fasad z vrhunskimi zaključnimi materiali. Strankam nudimo celovito storitev, ki vključuje svetovanje pri izbiri barv, pripravo podlage, natančno izvedbo in čiščenje po končanem delu. Cilj je ustvariti prostor, ki odraža vaš stil in osebnost. ### The company specializes in painting and facades and offers quality and aesthetic solutions for residential and commercial spaces. With many years of experience, we have become recognizable for our precision, reliability and professionalism in the performance of various painting and facade services. Our team of experts is committed to using the best materials and modern techniques to make your space a true work of art. We are proud of our work, which ranges from interior and exterior painting restoration to the implementation of facades with top-quality finishing materials. We offer our customers a comprehensive service that includes advice on the choice of colors, preparation of the base, precise execution and cleaning after the work is finished. The goal is to create a space that reflects your style and personality.

Cena:
819,67 €
DDV:
180,33 € (22,0 %)
Cena z DDV:
1000,00 €
Količina:

SEXY SNEAKERS MYSTERY BOX

Kupite mystery box za 2500€, kjer dobite 10 parov superg. Vse od Adidas, Nike, Jordan, Air max, Balenciaga, Stussy, Dior in mnogo drugih. Za več podrobnosti o supergah jih naročite in preizkusite srečo. ### Buy a mystery box for €2,500, where you get 10 pairs of sneakers. Everything from Adidas, Nike, Jordan, Air max, Balenciaga, Stussy, Dior and many more. For more details on the sneakers, order them and try your luck.

Cena:
2049,18 €
DDV:
450,82 € (22,0 %)
Cena z DDV:
2500,00 €
Količina:

SEXY SVETOVANJE O FITNES PREHRANI / SEXY ADVICE ON FITNESS NUTRITION

Svetovanje o fitnesu in fitnes prehrani je dejavnost, ki se osredotoča na zagotavljanje strokovnih nasvetov in usmerjanje posameznikom pri doseganju njihovih fitnes ciljev. Svetovalec za fitnes bo ocenil posameznikovo trenutno telesno pripravljenost, prehranske navade in cilje ter na podlagi tega pripravil individualiziran program vadbe in prehrane. Pri svetovanju o fitnesu se osredotočamo na različne vidike telesne aktivnosti, kot so kardiovaskularna vadba, močnostna vadba, vzdržljivostna vadba in fleksibilnost. Svetovalec bo pomagal pri izbiri ustrezne vadbe glede na posameznikove cilje, telesne zmožnosti in morebitne omejitve. Poleg tega svetovalec za fitnes prehrano bo ocenil posameznikovo prehrano in prehranske navade ter pripravil načrt prehrane, ki bo podpiral cilje posameznika. To vključuje priporočila glede uravnotežene prehrane, pravilnega vnosa hranil, hidracije in morebitnih prehranskih dopolnil. Svetovanje o fitnesu in fitnes prehrani temelji na znanstvenih dognanjih in strokovnem znanju ter upošteva individualne potrebe in cilje posameznika. Svetovalec bo nudil tudi motivacijo, podporo in spremljanje napredka posameznika skozi celoten proces. Pomembno je poudariti, da svetovanje o fitnesu in fitnes prehrani ni nadomestilo za zdravniško oskrbo. Posamezniki s posebnimi zdravstvenimi stanji ali omejitvami naj se pred začetkom programa fitnesa posvetujejo z zdravnikom. ### Fitness and fitness nutrition consulting is an activity that focuses on providing professional advice and guidance to individuals in achieving their fitness goals. A fitness consultant will assess the individual's current physical fitness, nutritional habits and goals and prepare an individualized exercise and nutrition program based on this. In fitness consulting, we focus on different aspects of physical activity, such as cardiovascular exercise, strength training, endurance training and flexibility. The consultant will help in choosing the appropriate exercise according to the individual's goals, physical abilities and possible limitations. Additionally, a fitness nutrition consultant will assess the individual's diet and eating habits and create a meal plan that will support the individual's goals. This includes recommendations for a balanced diet, proper nutrient intake, hydration and possible nutritional supplements. Advice on fitness and fitness nutrition is based on scientific findings and professional knowledge and takes into account the individual needs and goals of the individual. The counselor will also provide motivation, support and monitoring of the individual's progress throughout the process. It is important to emphasize that advice on fitness and fitness nutrition is not a substitute for medical care. Individuals with special medical conditions or limitations should consult a physician before beginning a fitness program.

Cena:
57,00 €
DDV:
12,54 € (22,0 %)
Cena z DDV:
69,54 €
Količina:

SEXY SVETOVANJE ZA TEŽAVE V ŠOLI / SEXY COUNSELING FOR PROBLEMS AT SCHOOL

Ko se soočate s težavami v šoli, je pomembno, da se osredotočite na rešitve. Poskusite se pogovoriti o svojih težavah. Prav tako lahko poiščete pomoč sošolcev ali se pridružite šolskim dejavnostim, ki vas zanimajo. Ne pozabite, da je v redu prositi za pomoč in da se s podporo lahko premagate težave. ### When you're facing problems at school, it's important to focus on solutions. Try to talk about your problems. You can also seek help from classmates or join school activities that interest you. Remember that it's okay to ask for help and that support can help you overcome problems.

Cena:
110,00 €
DDV:
24,20 € (22,0 %)
Cena z DDV:
134,20 €
Količina:

SEXY UREJANJE PRITOŽB / SEXY EDITING COMPLAINTS

Urejanje pritožb se nanaša na proces obravnave, reševanja in zadovoljevanja pritožb, ki jih izrazijo stranke ali posamezniki, ki so nezadovoljni s produktom, storitvijo ali ravnanjem organizacije. Ta proces je pomemben za zagotavljanje visoke kakovosti storitev in izdelkov ter za vzpostavljanje zaupanja med organizacijo in njenimi strankami. Urejanje pritožb je ključnega pomena za ohranjanje ugleda in zaupanja organizacije ter za doseganje visoke ravni zadovoljstva strank. V mnogih državah in panogah obstajajo predpisi, ki določajo, kako organizacije obravnavajo pritožbe strank. ### Complaint handling refers to the process of dealing with, resolving and satisfying complaints expressed by customers or individuals who are dissatisfied with an organization's product, service or conduct. This process is important for ensuring high quality services and products and for building trust between the organization and its customers. Dealing with complaints is critical to maintaining an organization's reputation and trust, and to achieving high levels of customer satisfaction. Many countries and industries have regulations governing how organizations handle customer complaints.

Cena:
90,00 €
DDV:
19,80 € (22,0 %)
Cena z DDV:
109,80 €
Količina:

SEXY ZAKONSKO SVETOVANJE / SEXY MARRIAGE COUNSELING

V razmerju je običajno, da začetni občutek zaljubljenosti sčasoma zamenja bolj trezen, a morda globlji občutek ljubezni do druge osebe. V času skupnega življenja se začnejo pojavljati skrbi, nesoglasja, vsakdanjost… Včasih nas moti medsebojna komunikacija ali pa se v odnosu morda počutimo neizpolnjene. Nesoglasja lahko povzročijo nesoglasja glede vzgoje otrok, sobivanja z razširjeno družino, pomembno pa je tudi zadovoljstvo s spolnim življenjem. Terapija za pare lahko pomaga, edini pogoj je, da sta oba partnerja pripravljena delati na svojem odnosu in deliti svoja čustva. ### In a relationship, it is common for the initial feeling of infatuation to eventually be replaced by a more sober but perhaps deeper feeling of love for the other person. During our life together, worries, disagreements, everyday life begin to appear... Sometimes we are disturbed by mutual communication or we may feel unfulfilled in the relationship. Disagreements can lead to disagreements about raising children, living with the extended family, and satisfaction with sex life is also important. Couples therapy can help, the only condition is that both partners are willing to work on their relationship and share their feelings.

Cena:
80,00 €
DDV:
17,60 € (22,0 %)
Cena z DDV:
97,60 €
Količina: