UP PAPIRKO d.o.o.

Storitve, prodaja in izdelava

UP PAPIRKO d.o.o.
Srednja šola Slovenska Bistrica
Ulica dr. Jožeta Pučnika 21, 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija
tel.: 02 843 20 78
papirkodoo@gmail.com
https://vist99.wixsite.com/up-papirko-1
Sreda od 7.00 do 9.25

PAPIRKO OZNAČEVALEC KNJIG

Radi berete knjige in se veliko krat izgubite in ne najdete strani, kjer ste ostali. Izdelali smo odličen, naravi prijazen označevalec knjig, s katerim ne boste nikoli več v dilemi, kaj ste nazadnje prebrali.

Cena:
4,10 €
DDV:
0,90 € (22,0 %)
Cena z DDV:
5,00 €
Količina:

DARILNI BON PAPIRKO

V učnem podjetju PAPIRKO ponujamo možnost nakupa darilnih bonov. Darilni bon je vrednostni bon, ki ga lahko obdarjenec uporabi za nakup izdelkov ali storitev v vašem podjetju. Darilni bon je odlično darilo za vse priložnosti, kot so rojstni dnevi, obletnice, novoletna darila ali poslovna darila. Naše ponudbe: Vrednost darilnih bonov: Darilni bon lahko kupite v vrednosti 10, 20, 30, 50 ali 100 evrov. Oblikovanje darilnih bonov: Darilne bone lahko oblikujemo po vaših željah. Dostava darilnih bonov: Darilne bone vam lahko dostavimo po pošti ali jih lahko prevzamete osebno v našem podjetju. Cena darilnih bonov: Darilni bon v vrednosti 30 evrov: 28,50 evrov Naročilo darilnih bonov: Naročilo darilnih bonov lahko oddate po telefonu, e-pošti ali naročilo preko CUPS marketa.

Cena:
23,36 €
DDV:
5,14 € (22,0 %)
Cena z DDV:
28,50 €
Količina:

DARILNI BON PAPIRKO

V učnem podjetju PAPIRKO ponujamo možnost nakupa darilnih bonov. Darilni bon je vrednostni bon, ki ga lahko obdarjenec uporabi za nakup izdelkov ali storitev v vašem podjetju. Darilni bon je odlično darilo za vse priložnosti, kot so rojstni dnevi, obletnice, novoletna darila ali poslovna darila. Naše ponudbe: · Vrednost darilnih bonov: Darilni bon lahko kupite v vrednosti 10, 20, 30, 50 ali 100 evrov. Oblikovanje darilnih bonov: Darilne bone lahko oblikujemo po vaših željah. Dostava darilnih bonov: Darilne bone vam lahko dostavimo po pošti ali jih lahko prevzamete osebno v našem podjetju. Cena darilnih bonov: · Darilni bon v vrednosti 100 evrov: 95 evrov Naročilo darilnih bonov: Naročilo darilnih bonov lahko oddate po telefonu, e-pošti ali naročilo preko CUPS marketa.

Cena:
77,87 €
DDV:
17,13 € (22,0 %)
Cena z DDV:
95,00 €
Količina:

DARILNI BON PAPIRKO

V učnem podjetju PAPIRKO ponujamo možnost nakupa darilnih bonov. Darilni bon je vrednostni bon, ki ga lahko obdarjenec uporabi za nakup izdelkov ali storitev v vašem podjetju. Darilni bon je odlično darilo za vse priložnosti, kot so rojstni dnevi, obletnice, novoletna darila ali poslovna darila. Naše ponudbe: · Vrednost darilnih bonov: Darilni bon lahko kupite v vrednosti 10, 20, 30, 50 ali 100 evrov. Oblikovanje darilnih bonov: Darilne bone lahko oblikujemo po vaših željah. Dostava darilnih bonov: Darilne bone vam lahko dostavimo po pošti ali jih lahko prevzamete osebno v našem podjetju. Cena darilnih bonov: · Darilni bon v vrednosti 50 evrov: 47,50 evrov Naročilo darilnih bonov: Naročilo darilnih bonov lahko oddate po telefonu, e-pošti ali naročilo preko CUPS marketa.

Cena:
38,93 €
DDV:
8,56 € (22,0 %)
Cena z DDV:
47,49 €
Količina:

DARILNI BON PAPIRKO

V učnem podjetju PAPIRKO ponujamo možnost nakupa darilnih bonov. Darilni bon je vrednostni bon, ki ga lahko obdarjenec uporabi za nakup izdelkov ali storitev v vašem podjetju. Darilni bon je odlično darilo za vse priložnosti, kot so rojstni dnevi, obletnice, novoletna darila ali poslovna darila. Naše ponudbe: · Vrednost darilnih bonov: Darilni bon lahko kupite v vrednosti 10, 20, 30, 50 ali 100 evrov. Oblikovanje darilnih bonov: Darilne bone lahko oblikujemo po vaših željah. Dostava darilnih bonov: Darilne bone vam lahko dostavimo po pošti ali jih lahko prevzamete osebno v našem podjetju. Cena darilnih bonov: · Darilni bon v vrednosti 20 evrov: 20,00 evrov Naročilo darilnih bonov: Naročilo darilnih bonov lahko oddate po telefonu, e-pošti ali naročilo preko CUPS marketa.

Cena:
15,57 €
DDV:
3,43 € (22,0 %)
Cena z DDV:
19,00 €
Količina:

DARILNI BON PAPIRKO

V učnem podjetju PAPIRKO ponujamo možnost nakupa darilnih bonov. Darilni bon je vrednostni bon, ki ga lahko obdarjenec uporabi za nakup izdelkov ali storitev v vašem podjetju. Darilni bon je odlično darilo za vse priložnosti, kot so rojstni dnevi, obletnice, novoletna darila ali poslovna darila. Naše ponudbe: · Vrednost darilnih bonov: Darilni bon lahko kupite v vrednosti 10, 20, 30, 50 ali 100 evrov. Oblikovanje darilnih bonov: Darilne bone lahko oblikujemo po vaših željah. Dostava darilnih bonov: Darilne bone vam lahko dostavimo po pošti ali jih lahko prevzamete osebno v našem podjetju. Cena darilnih bonov: · Darilni bon v vrednosti 10 evrov: 10,00 evrov. Naročilo darilnih bonov: Naročilo darilnih bonov lahko oddate po telefonu, e-pošti ali naročilo preko CUPS marketa.

Cena:
8,20 €
DDV:
1,80 € (22,0 %)
Cena z DDV:
10,00 €
Količina:

DEKORATIVEN PAPIRKO

Vam izgled Vašega stanovanja ni všeč? Pri UP PAPIRKO, D. O. O. smo v našo ponudbo dodali te ročno izdelane ptice, ki bodo polepšale vsak prostor. Narejeni so iz recikliranega papirja in so prijazni okolju.

Cena:
7,00 €
DDV:
1,54 € (22,0 %)
Cena z DDV:
8,54 €
Količina:

EKO STEKLENICA

Eko steklenice iz papirja so lahko odlična možnost za kolesarje, ki želijo zmanjšati svoj vpliv na okolje. Te steklenice so izdelane iz recikliranega papirja in so biorazgradljive. So tudi lahke in trpežne, zato so idealne za kolesarjenje. Tukaj je nekaj prednosti eko steklenic iz papirja za kolesarje: · So okolju prijazne. Eko steklenice iz papirja so izdelane iz recikliranega papirja in so biorazgradljive. To pomeni, da ne bodo ostale v okolju kot plastika. · So lahke in trpežne. Eko steklenice iz papirja so izdelane iz recikliranega papirja, ki je lahka in trpežna. To jih naredi idealne za kolesarjenje, saj jih je enostavno nositi s seboj. · So udobno za uporabo. Eko steklenice iz papirja imajo običajno ročaje, ki jih naredijo udobno za uporabo med vožnjo.

Cena:
10,65 €
DDV:
2,34 € (22,0 %)
Cena z DDV:
12,99 €
Količina:

PAPIRDAN

Je organizacija rojstnih dni, z organiziranimi delavnicami za otroke (izdelava rožic, origamijev, avtov), brezskrbno lahko otroke zaupate našim animatorjem. Ima vaš otrok rojstni dan in ne veste kje bi ga s prijatelji preživel? Pri PAPIRKU organiziramo praznovanje rojstnih dni za mlajše z zanimivimi, poučnimi in predvsem zabavnimi delavnicami. Vaše otroke lahko brez skrbi zaupate našim animatorjem. Poleg delavnic imamo pripravljene tudi zabavne igre in veliko sladkih presenečenj. To bo najboljši rojstni dan vašega otroka, poučen in zelo zabaven.

Cena:
81,97 €
DDV:
18,03 € (22,0 %)
Cena z DDV:
100,00 €
Količina:

PAPIRKO DARILNA VREČKA

Potrebujete darilno vrečko in želite biti pri izbiri ekološko ozaveščeni? Potem je PAPIRKO darilna vrečka prava izbira za Vas. Primerna je za vse vrste daril, saj ji eleganten izgled daje brezčasnost.

Cena:
10,00 €
DDV:
2,20 € (22,0 %)
Cena z DDV:
12,20 €
Količina:

PAPIRKO DEKORACIJA

"Preoblikujte svoj dom z EKO-izdelki iz recikliranega papirja. Naša ponudba je prava izbira za vas."

Cena:
8,20 €
DDV:
1,80 € (22,0 %)
Cena z DDV:
10,00 €
Količina:

PAPIRKO EKO PERESNICA

Peresnica PAPIRKO iz recikliranega papirja je elegantna in funkcionalna. S svojo edinstveno zgodbo pomaga ozaveščati o pomenu recikliranja in varovanja okolja za boljšo prihodnost.

Cena:
30,00 €
DDV:
6,60 € (22,0 %)
Cena z DDV:
36,60 €
Količina:

PAPIRKO KROŽNIK

Imate zabavo ali piknik in potrebujete krožnike s katerimi bi postregli hrano gostom? Želite biti hkrati ekološko ozaveščeni in ne ustvarjati nepotrebnih odpadkov? Naša ponudba EKO krožnikov je prava izbira za vas. Krožniki so izdelani iz naravnih materialov, kot so papir, pšenični otrobi ali bambus, zato so popolnoma biorazgradljivi in primerni za kompostiranje. Prednosti: · Ekološko prijazni: Krožniki so izdelani iz naravnih materialov, zato so popolnoma biorazgradljivi in ne ustvarjajo nepotrebnih odpadkov. · Estetski: Krožniki so na voljo v različnih oblikah in velikostih, zato se bodo odlično podali na vsako zabavo ali piknik. · Uporabni: Krožniki so trpežni in se jih lahko uporablja za postrežbo različnih vrst hrane.

Cena:
9,00 €
DDV:
1,98 € (22,0 %)
Cena z DDV:
10,98 €
Količina:

PAPIRKO Knjigo- zbirko

Menjava starih knjig Prinesi svojo staro knjigo in si izberi novo. Knjige so dragocene, zato jih ne zavrzite! Pri PAPIRKO organiziramo stojnico, kjer lahko prinesete svoje stare knjige, ki so še v dobrem stanju. V zameno lahko izberete katero koli drugo knjigo, ki vam je všeč. Naša ponudba: · Brezplačna menjava knjig · Možnost odkrivanja novih knjig · Prispevek k ohranjanju knjig Kako sodelovati? · Poiščite najbližjo stojnico na naši spletni strani. · Prinesi svojo staro knjigo v času in na lokaciji, ki je navedena na spletni strani. Kaj lahko prinesete? · Vse vrste knjig, ki so še v dobrem stanju. · Različne žanre, za vse starosti in interese. Zakaj je pomembno menjati knjige? · Menjava knjig je odličen način za odkrivanje novih knjig. · Zamenjava knjig pomaga ohranjati knjige v dobrem stanju. · Menjava knjig prispeva k ohranjanju kulture branja. Pridružite se nam in pomagajte, da bodo knjige še naprej živele! Vstopnina: 8,54 € Vabljeni!

Cena:
7,00 €
DDV:
1,54 € (22,0 %)
Cena z DDV:
8,54 €
Količina:

PAPIRKO LONČEK ZA PISALA

PAPIRKO lonček za pisala: eleganten, funkcionalen in okolju prijazen PAPIRKO lonček za pisala je elegantna in funkcionalna rešitev za shranjevanje pisal in drugih pisarniških pripomočkov. Narejen je iz recikliranih materialov, zato je prijazen okolju. Lonček je primeren za vsa pisala, od svinčnikov in flomasterjev do klerikalnih potrebščin. Z elegantnim dizajnom bo polepšal vašo pisalno mizo, z uporabnostjo pa vam bo pomagal, da bo vaše pisarniško delovno okolje vedno urejeno. Lonček je na voljo v različnih barvah in velikostih, tako da lahko izberete tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Cena:
15,00 €
DDV:
3,30 € (22,0 %)
Cena z DDV:
18,30 €
Količina:

PAPIRKO MOTIVACIJSKE ŠKATLICE- Za boljše počutje in več motivacije

Življenje je lahko včasih težko in stresno. Pri PAPIRKU vam želimo pomagati, da se boste počutili bolje in da boste imeli več motivacije za vse, kar počnete. Zato smo pripravili posebno ponudbo, ki vam bo pomagala, da boste dosegli svoje cilje. S PAPIRKO motivacijsko škatlico boste dobili vse, kar potrebujete za boljše počutje in več motivacije. Škatla vsebuje: Motivacijske napise in slike: - Vedno se zdi nemogoče, dokler tega ne narediš. - Kdor se ni spopadel s težavami, ne vem, kakšna je njegova notranjost. - Zmaga le tisti, ki upa, ki se bori in, ki vztraja. - Mir, radost, sreča v svetu- to ni stvar razuma, to je stvar srca. - Pomirjajoče slike. Naročite svojo PAPIRKO motivacijsko škatlico še danes in začnite živeti bolj motivirano življenje!

Cena:
27,00 €
DDV:
5,94 € (22,0 %)
Cena z DDV:
32,94 €
Količina:

PAPIRKO OBLEKA

Papirno obleko lahko izdelamo iz različnih vrst papirja, kot so karton, barvni papir ali celo papirnati prti. Izbira vrste papirja bo odvisna od želenega videza in namena obleke. · Karton je trpežna izbira, ki je primerna za obleke, ki bodo izpostavljene veliko gibanju, kot so plesne obleke ali kostumi. · Barvni papir je bolj lahek in lahkoten kot karton, zato je primeren za obleke, ki jih boste nosili na krajši čas, kot so večerne obleke ali kostumi za zabave. Papirno obleko lahko izdelamo tudi iz več vrst papirja, da ustvarimo edinstven videz. Na primer, lahko kombinirate karton in barvni papir za obleko z bolj strukturiranim videzom. Lahko pa tudi uporabite papirnate prte za ustvarjanje bolj preprostega in ležernega videza. Cena papirne obleke ali oblačil bo odvisna od vrste papirja, ki ga uporabljate, velikosti obleke ali oblačil in stopnje podrobnosti, ki jo želite. Na splošno pa so papirna oblačila precej cenovno ugodna izbira. Če želite naročiti papirno obleko ali oblačila, se lahko obrnete na učno podjetje PAPIRKO, d. o. o. Se že veselimo poslovnega sodelovanja z Vami!

Cena:
163,94 €
DDV:
36,07 € (22,0 %)
Cena z DDV:
200,01 €
Količina:

PAPIRKO PAKET ZA ŠOLO- Za uspešen začetek šolskega leta

Prihod šolskega leta je čas novih začetkov in izzivov. Pri PAPIRKU smo vam pripravili posebno ponudbo, ki vam bo pomagala, da bo vaš otrok dobro pripravljen na nov šolski letnik. Naročite svoj PAPIRKO paket za šolo še danes in poskrbite, da bo vaš otrok dobro pripravljen na nov šolski letnik!

Cena:
35,00 €
DDV:
7,70 € (22,0 %)
Cena z DDV:
42,70 €
Količina:

PAPIRKO ROJSTNODNEVNO PRESENEČENJE- Za nepozabno praznovanje

Z PAPIRKO presenečenjem boste lahko svojemu najbližjemu pričarali nepozabno praznovanje. V paketu boste našli naslednje: · Okrasje za dom: baloni, girlande, zastavice, trakovi, · Razvedrilo: glasba, igre, ples, · Hrana in pijača: sladice, pecivo, brezalkoholne pijače, · Darila: personalizirana darila, darila po želji.

Cena:
40,00 €
DDV:
8,80 € (22,0 %)
Cena z DDV:
48,80 €
Količina:

PAPIRKO VOŠČILNICE

Polepšajte svoje najbližje z okolju prijaznimi voščilnicami iz recikliranega papirja.

Cena:
5,74 €
DDV:
1,26 € (22,0 %)
Cena z DDV:
7,00 €
Količina:

PAPIRKO ZA VSA LETA

Starost je lepo obdobje življenja, ki je lahko polno ustvarjalnosti in družabnosti. Dnevi za starejše! Brezplačne delavnice v domu starostnikov! Izdelovanje rožic, origamijev, dekoracij, voščilnic ... Pri UP PAPIRKO, D. O. O., smo prepričani, da se lahko tudi starejši počutijo sprejete in cenjene. Zato organiziramo brezplačne delavnice v domovih za starejše. Na delavnicah se bodo udeleženci lahko naučili izdelovati različne ustvarjalne izdelke, kot so rože, origamiji, dekoracije in voščilnice. Delavnice bodo potekale v sproščenem in prijetnem vzdušju, kjer se bodo udeleženci lahko družili, pogovarjali in si med seboj pomagali. Delavnice bodo potekale v večjih slovenskih mestih, zato se lahko prijavite tudi vi ali vaša znanka ali znanec. Za prijavo nam pošljite e-pošto na [papirkodoo@gmail.com] ali nas pokličite na [02 843 20 78]. Cena delavnic je 25,00 € Vabljeni! UP PAPIRKO, D. O. O.

Cena:
20,49 €
DDV:
4,51 € (22,0 %)
Cena z DDV:
25,00 €
Količina:

PAPIRKO ZABAVNA IGRA

Ali Vam je dolgčas ali ste pod stresom? PAPIRKO zabavna igra je pravi izdelek za vas. Igra je narejena iz recikliranega papirja in je primerna za vse starosti. Igra je sestavljena iz različnih iger, kot so miselne igre, igre na srečo in družabne igre. Igre so zasnovane tako, da so zabavne in sproščujoče. PAPIRKO zabavna igra je odlična izbira za družine, prijatelje ali za tiste, ki si želijo preživeti nekaj časa v sproščujočem vzdušju. Prednosti PAPIRKO zabavne igre: Narejena iz recikliranega papirja Primerna za vse starosti, Zabavna in sproščujoča, Primerna za družine, prijatelje ali za samostojno igranje. Naročite svojo PAPIRKO zabavno igro še danes in se prepustite zabavi!

Cena:
2,45 €
DDV:
0,54 € (22,0 %)
Cena z DDV:
2,99 €
Količina:

PAPIRKO ZAJTRK PAKET- Zdrav in okusen začetek dneva v nekaj minutah

Imate zjutraj premalo časa za pripravo zajtrka in jutranje kave? Pri PAPIRKU smo Vas rešili te dileme, zato smo v ponudbo dodali PAPIRKO zajtrk paket. Z PAPIRKO zajtrk paketom boste lahko vsak dan začeli z zdravim in okusnim zajtrkom, ne da bi pri tem porabili veliko časa. Paket vsebuje: · Kavo: izbirate lahko med različnimi vrstami kave, kot so espresso, cappuccino, latte macchiato ali turška kava. · Zajtrk: izbirate lahko med različnimi vrstami zajtrka, kot so kosmiči, sadje, jogurt ali pecivo. Prednosti: · Prihranite čas: Z PAPIRKO zajtrk paketom boste lahko vsak dan začeli z zdravim in okusnim zajtrkom, ne da bi pri tem porabili veliko časa. · Več izbire: Paket vsebuje različne vrste kave in zajtrka, tako da lahko izberete tisto, kar vam najbolj ustreza. · Ekološko prijazen: Papirkovi zajtrk paketi so narejeni iz recikliranega materiala. Naročite svoj PAPIRKO zajtrk paket še danes in začnite živeti bolj zdravo in udobno življenje!

Cena:
23,00 €
DDV:
5,06 € (22,0 %)
Cena z DDV:
28,06 €
Količina:

PAPIRKO ŠOPEK- Za vsako priložnost

Iščete popolno darilo za svojo drago osebo? Pri PAPIRKU smo pripravili posebno ponudbo za vas! Z PAPIRKO šopkom boste lahko razveselili svojo drago osebo. V naši ponudbi boste našli različne šopke za vse priložnosti, kot so: · Rojstni dan, · Valentinovo, · Osmrtnica, · Vsakodnevno darilo.

Cena:
18,00 €
DDV:
3,96 € (22,0 %)
Cena z DDV:
21,96 €
Količina:

PAPIRKO: Komunikacija v enem kliku

Želite izboljšati komunikacijo? PAPIRKO aplikacija pomaga izboljšati komunikacijo z uporabniki. Namenjena je pošiljanju obvestil o novih izdelkih, promocijah in drugih pomembnih informacijah. Z uporabo aplikacije lahko rešujete pritožbe uporabnikov, prav tako pa lahko postavljate vprašanja, ki vas v zvezi s podjetjem zanimajo.

Cena:
12,00 €
DDV:
2,64 € (22,0 %)
Cena z DDV:
14,64 €
Količina:

PAPIRKOVE POTI

Organizacija pohodov v naravi in obisk Papirkove dežele. Preživite dan v naravi in se zabavajte Papirkove poti so edinstvena priložnost, da v naravi preživite dan na ekološki način in se zabavate. Naši pohodi so namenjeni vsem, ki radi hodijo v hribe, se družijo in se učijo. Naše poti vodijo po čudovitih naravnih poteh, kjer boste lahko občudovali lepote slovenske narave. Ob koncu pohoda vas bomo povabili na piknik, ki bo potekal v skladu z našimi ekološkimi načeli. Vse jedi in pijače bodo pakirane v Papirkovo embalažo. Poleg pohoda vam ponujamo tudi zanimive delavnice, na katerih se boste naučili izdelovati različne ustvarjalne izdelke iz papirja. Naše delavnice so poučne in zabavne, hkrati pa pripomorejo k ozaveščanju ljudi o primerni uporabi papirja. Naše ponudbe: · Organizacija pohodov v naravi, · Piknik v Papirkovi deželi, · Ustvarjalne delavnice. Cena: · Odrasli: 32,00 € · Otroci (do 12 let): 11,00 € . Družinski paket: 50,00 € Prijave: · Po e-pošti na [papirkodoo@gmail.com] · Po telefonu na [02 843 20 78] Lepo vabljeni! Pohodi v naravi Papirkove poti so odlična priložnost za: · Sprostitev v naravi, · Druženje s prijatelji in družino, · Učenje o papirju. Z Papirkovimi potmi boste: · Pripomogli k ohranjanju narave, · Povečali ozaveščenost o papirju, · Imeli nepozabno doživetje.

Cena:
40,98 €
DDV:
9,02 € (22,0 %)
Cena z DDV:
50,00 €
Količina:

PAPIRNI IZZIV

Pozdravljeni dragi sledilci! Ste pripravljeni na izziv, ki bo prebudil vašo ustvarjalno žilico? Vabimo vas, da se pridružite našemu papirnemu izzivu, kjer boste pokazali svojo inovativnost pri uporabi papirja! Kaj lahko naredite s papirjem na inovativen način? Morda ste že ustvarili papirnati nakit, embalažo za darila ali pa imate idejo za izdelavo umetniških del? Delite svoje najboljše ideje z nami! Kako sodelovati? Zelo preprosto: Objavite sliko ali video svojega papirnatega izdelka na svojem profilu. Označite nas (@PAPIRKO) in uporabite oznako #PapirniIzziv. Sledite naši strani, da boste obveščeni o zmagovalcih! Nagrade? Seveda! Najbolj ustvarjalni prispevki bodo nagrajeni: - S popustom za nakup izdelkov v naši trgovini. - Brezplačnimi izdelki! Pohitite in pokažite svoj talent! Veselimo se vaših kreativnih idej! 💡🎨📜 Vaš PAPIRKO

Cena:
0,00 €
DDV:
0,00 € (0,0 %)
Cena z DDV:
0,00 €
Količina:

PAPIRPEK- Peka slaščic in priprava v Papirkovi embalaži.

Ste sladkosnedi in si radi kdaj privoščite okusno slaščico? Pri UP PAPIRKO, D. O. O. poskrbimo tudi za to. V paketu PAPIRPEK se skriva veliko različnih domačih dobrot, katere so zapakirane v naši embalaži iz recikliranega papirja.

Cena:
40,98 €
DDV:
9,02 € (22,0 %)
Cena z DDV:
50,00 €
Količina:

VREČKE ZA SHRANJEVANJE

Želite biti prijazni okolju in zmanjšati uporabo plastičnih vrečk? V ponudbo smo dodali PAPIRKO VREČKE za shranjevanje, ki so narejene iz recikliranega papirja, primerne za vse izdelke in večkrat uporabne.

Cena:
2,91 €
DDV:
0,64 € (22,0 %)
Cena z DDV:
3,55 €
Količina:

ZBIRKO PAPIRKO

Zbiralna akcija starega papirja. Za boljšo prihodnost našega planeta. Zbiramo stari papir za recikliranje in predelavo. Prispevajte k ohranjanju okolja. Pomagajte nam, da zmanjšamo količino odpadkov v naravi. Naša ponudba: · Brezplačna zbiranja starega papirja, · Možnost prostovoljnega dela, · Prispevek k ohranjanju okolja. Kako sodelovati? · Poiščite najbližjo zbiralno akcijo na naši spletni strani. · Prinesi stari papir v času in na lokaciji, ki je navedena na spletni strani. Kaj lahko zberete? · Vse vrste papirja, ki ni onesnažen z oljem ali drugimi kemikalijami. · Delovne zvezke, časopise, revije, embalažo, škatle, kartone, itd. Zakaj je pomembno reciklirati stari papir? · Recikliranje starega papirja pomaga zmanjšati količino odpadkov v naravi. · Recikliran papir se lahko ponovno uporabi za izdelavo novih izdelkov. · Recikliranje starega papirja varčuje z energijo in vodo. Pridružite se nam in pomagajte, da bo naš planet lepši in bolj čist! Lepo vabljeni!

Cena:
0,00 €
DDV:
0,00 € (22,0 %)
Cena z DDV:
0,00 €
Količina: