ZELENAVENIJA d.o.o.

EKO podjetje za prihodnost

ZELENAVENIJA d.o.o.
Srednja šola Slovenska Bistrica
Ulica dr. Jožeta Pučnika 21, 2310 Slovenska Bistrica, Slovenija
up.zelenavenija@gmail.com
https://zafu44.wixsite.com/up-zelenavenija-d-o/blank
Četrtek od: 11:50- 14:15

Darilni bon

DARILNI BON ZELENAVENIJA V učnem podjetju ZELENAVENIJA ponujamo možnost nakupa darilnih bonov. Darilni bon je vrednostni bon, ki ga lahko obdarjenec uporabi za nakup izdelkov ali storitev v vašem podjetju. Darilni bon je odlično darilo za vse priložnosti, kot so rojstni dnevi, obletnice, novoletna darila ali poslovna darila. Naše ponudbe: · Vrednost darilnih bonov: Darilni bon lahko kupite v vrednosti 10, 20, 30, 50 ali 100 evrov. Oblikovanje darilnih bonov: Darilne bone lahko oblikujemo po vaših željah. Dostava darilnih bonov: Darilne bone vam lahko dostavimo po pošti ali jih lahko prevzamete osebno v našem podjetju. Cena darilnih bonov: · Darilni bon v vrednosti 10 evrov: 9,50 evrov · Darilni bon v vrednosti 20 evrov: 19 evrov · Darilni bon v vrednosti 30 evrov: 28,50 evrov · Darilni bon v vrednosti 50 evrov: 47,50 evrov · Darilni bon v vrednosti 100 evrov: 95 evrov Naročilo darilnih bonov: Naročilo darilnih bonov lahko oddate po telefonu, e-pošti ali naročilo preko CUPS marketa.

Cena:
41,00 €
DDV:
9,02 € (22,0 %)
Cena z DDV:
50,02 €
Količina:

EKO glavnik

Eko glavnik iz bambusa Eko glavnik iz bambusa je narejen iz visokokakovostnega bambusa, ki je okolju prijazen material. Glavnik ima antistatičen učinek in učinkovito preprečuje neželene učinke naelektrenja in leteče lase. Glavnik je nežen do las in lasišča ter hkrati podpira njihovo enostavno razčesevanje. Cena: · En glavnik: 5,00 € · Paket 3 glavnikov: 15,00 € · Paket 6 glavnikov: 25,00 € Zakaj izbrati naš eko glavnik? · Naš eko glavnik je narejen iz okolju prijaznega bambusa, ki je naraven in obnovljiv vir. · Glavnik ima antistatičen učinek in učinkovito preprečuje neželene učinke naelektrenja in leteče lase. · Glavnik je nežen do las in lasišča ter hkrati podpira njihovo enostavno razčesevanje. Skrbite za svoje lase in lasišče, hkrati pa tudi za naš svet! Vaš eko glavnik bo prispeval k zmanjšanju količine plastike v okolju.

Cena:
5,00 €
DDV:
1,10 € (22,0 %)
Cena z DDV:
6,10 €
Količina:

EKO palčke za ušesa

· Eko palčke za ušesa so narejene iz bambusovih palčk in čistega 100 % bombaža. · Bambusove palčke so 100 % biorazgradljive in jih je mogoče kompostirati. · Bombažne vate so nežne do ušes in kože. · Palčke so primerne za vsakodnevno čiščenje ušes. Cena: · 100 kosov: 4,00 € Palčke so na voljo v različnih velikostih in oblikah. Palčke so pakirane v reciklirano embalažo. Zakaj izbrati naše eko palčke za ušesa? · Naše palčke so izdelane iz okolju prijaznih materialov. · Palčke so nežne do ušes in kože. · Palčke so učinkovite za čiščenje ušes. Skrbite za svoja ušesa in hkrati tudi za naš svet! Naše palčke so narejene iz obnovljivih virov in so prijazne do okolja.

Cena:
4,00 €
DDV:
0,88 € (22,0 %)
Cena z DDV:
4,88 €
Količina:

EKO protivirusna maska

Ponudba za EKO protivirusno masko za obraz Opis izdelka: Eko protivirusna maska za obraz je izdelana iz 100 % naravnih materialov, ki zagotavljajo učinkovito zaščito pred virusi in bakterijami. Maska je narejena iz bambusovih vlaken, ki so antibakterijska in antiseptična. Poleg tega je maska prepustna za zrak, zato zagotavlja udobno nošenje. Prednosti naše eko protivirusne maske: · Učinkovita zaščita pred virusi in bakterijami · Narejena iz 100 % naravnih materialov · Antibakterijska in antiseptična · Prepustna za zrak · Udobno nošenje Cena izdelka: 1 maska: 10 EUR 10 mask: 80 EUR

Cena:
10,00 €
DDV:
2,20 € (22,0 %)
Cena z DDV:
12,20 €
Količina:

EKO razgradljivi lončki za rože

Eko razgradljivi lončki za rože · Eko razgradljivi lončki za rože so izdelani iz lesnih vlaken (francoske smreke), ki so okolju prijazen material. · Lončki so 100 % biorazgradljivi, zato jih ni potrebno odstraniti, ko posadimo rožo. · Lončki ne vsebujejo šote, ki je škodljiva za okolje. · Lončki so zračno prepustni za zrak in vodo, zato zagotavljajo optimalne pogoje za rast rastlin. · Lončki se razgradijo v nekaj tednih. Cena: · Paket 10 lončkov: 15,00 € · Paket 25 lončkov: 30,00 € · Paket 50 lončkov: 50,00 € Lončki so na voljo v različnih velikostih in oblikah. Lončki so primerni za vse vrste rož. Zakaj izbrati naše eko razgradljive lončke za rože? · Naši lončki so izdelani iz okolju prijaznega materiala, zato so prijazni do okolja. · Lončki so 100% biorazgradljivi, zato ne povzročajo nepotrebne embalaže. · Lončki ne vsebujejo šote, ki je škodljiva za okolje. · Lončki so zračno prepustni za zrak in vodo, zato zagotavljajo optimalne pogoje za rast rastlin. Skrbite za svoje rože in hkrati tudi za naš svet! Vaši eko razgradljivi lončki za rože bodo prispevali k zmanjšanju količine plastike v okolju.

Cena:
15,00 €
DDV:
3,30 € (22,0 %)
Cena z DDV:
18,30 €
Količina:

EKO skodelice za kavo

Opis izdelka: Eko kavni lončki so izdelani iz naravnih obnovljivih surovin, kot je papir. So razgradljivi in prijazni človeku, ker ne vsebujejo toliko nevarnih snovi kot plastični. Prednosti našega izdelka: · Narejeni iz naravnih materialov · Razgradljivi · Prijazni človeku · Lahko se reciklirajo · Na voljo v različnih velikostih · Primerni za več vrst napitkov · Cena izdelka: 10 lončkov: 12,00 € 20 lončkov: 24,00 € 40 lončkov: 48,00 € Zakaj izbrati Eko kavne lončke? · So bolj prijazni okolju · Bolj prijazni ljudem · Se lažje razgradijo

Cena:
30,00 €
DDV:
6,60 € (22,0 %)
Cena z DDV:
36,60 €
Količina:

EKO slamice

EKO slamice · Eko slamice so izdelane iz biorazgradljivega papirja, ki je okolju prijazen material. · Slamice so zelo odporne proti tekočini in zdržijo dlje časa kot plastične slamice. · Slamice so primerne za vse vrste pijač, vključno z vročo in ledeno pijačo. Cena: · Paket 250 slamic: 15,99 € Slamice so na voljo v različnih dolžinah in širinah. Slamice so pakirane v reciklirano embalažo. Zakaj izbrati naše EKO slamice? · Naše slamice so izdelane iz okolju prijaznih materialov. · Slamice so odporne proti tekočini in zdržijo dlje časa. · Slamice so primerne za vse vrste pijač. Skrbite za okolje in uživajte v svoji pijači! Naše slamice so narejene iz obnovljivih virov in so prijazne do okolja.

Cena:
15,99 €
DDV:
3,52 € (22,0 %)
Cena z DDV:
19,51 €
Količina:

EKO vrečka

Eko vrečka · Eko vrečka je izdelana iz recikliranega materiala, kot je bombaž, juta ali konoplja. · Primerna za vsakodnevno uporabo, na primer za nakupovanje, prenašanje stvari ali kot modni dodatek. · Dostopna v različnih velikostih in barvah. Cena · Velika vrečka: 10,00 € · Srednja vrečka: 8,00 € · Majhna vrečka: 6,00 € Prednosti naše eko vrečke · Vrečke so trpežne in odporne na obrabo. · Primerne so za pranje v pralnem stroju. Zakaj izbrati naše eko vrečke? · Naše vrečke so izdelane iz okolju prijaznih materialov. · Vrečke so trpežne in odporne na obrabo. · Vrečke so dostopne v različnih velikostih in barvah

Cena:
10,00 €
DDV:
2,20 € (22,0 %)
Cena z DDV:
12,20 €
Količina:

EKO zobna ščetka

Eko zobna ščetka · Eko zobna ščetka je izdelana iz visokokakovostnega bambusa, ki je okolju prijazen material. · Ročaj ščetke je 100% biološko razgradljiv in ga lahko kompostirate. · Ščetine so iz naravnih vlaken, ki so nežne do dlesni. · Zobna ščetka je učinkovita za čiščenje zob in preprečevanje zobnih težav. Cena: · Ena ščetka: 3,00 € · Paket 3 ščetk: 8,00 € · Paket 6 ščetk: 15,00 € Dodatne informacije: · Zobna ščetka je na voljo v različnih velikostih in oblikah. · Ščetine so na voljo v različnih trdotah. Zakaj izbrati naše eko zobne ščetke? · Naše zobne ščetke so izdelane iz okolju prijaznega bambusa, ki je naraven in obnovljiv vir. · Ročaj ščetke je 100% biološko razgradljiv in ga lahko kompostirate. · Ščetine so iz naravnih vlaken, ki so nežne do dlesni. · Zobna ščetka je učinkovita za čiščenje zob in preprečevanje zobnih težav. Skrbite za svoje zobe in ustno higieno, hkrati pa tudi za naš svet! Vaša eko zobna ščetka bo prispevala k zmanjšanju količine plastike v okolju.

Cena:
3,00 €
DDV:
0,66 € (22,0 %)
Cena z DDV:
3,66 €
Količina:

Eko NATUR maska za obraz

ZELENAVENIJA NATUR maska za obraz Narejena na osnovi kurkume v prahu, medu, jogurta, ovsene moke, vode in kapljic limone. Deluje proti vnetno, primernejša je za mastno kožo, ki je nagnjena k nepravilnostim. Vlaži kožo in zmanjšuje vnetja. Sestavljena je le iz treh sestavin, chlorelle v prahu, medu in kokosovega olja. Neverjetno čistilna maska, ki kožo vlaži, celi in čisti. Povečuje čvrstost in tonus kože. Primerna za kožo z aknami, brazgotinami in mozolji. Cena: · 1 maska: 10,00 € · Paket 3 mask: 25,00 € · Paket 6 mask: 40,00 € Dodatne informacije: · Maske so izdelane iz naravnih sestavin, brez dodanih kemikalij. · Maske so primerne za vse tipe kože. · Maske so učinkovite in pustijo odlične učinke. Zakaj izbrati naše maske? · Naše maske so izdelane iz super eko sestavin, ki skrbijo in negujejo kožo. · Maske so učinkovite in pustijo odlične učinke. · Maske so primerne za vse tipe kože. Skrbite za svojo kožo in hkrati tudi za naš svet! Naše maske so narejene iz naravnih sestavin, ki so prijazne do okolja.

Cena:
10,00 €
DDV:
2,20 € (22,0 %)
Cena z DDV:
12,20 €
Količina:

Eko TakeAway posodica

Eko posodice za Take Away Eko posodice za Take Away so izdelane iz kraft papirja, ki je okolju prijazen material. Posodice so primerne za shranjevanje več vrst hrane, kot so solate, juhe, testenine, riž, itd. Posodice so zelo priročne in inovativne, saj imajo zapiranje na zadrgo. Posodice so na voljo v različnih velikostih, vključno z velikostjo 950 g. Cena: · 10 kosov: 25,00 € Posodice so na voljo v različnih barvah. Posodice so pakirane v reciklirano embalažo. Zakaj izbrati naše eko posodice za Take Away? · Naše posodice so izdelane iz okolju prijaznih materialov. · Posodice so primerne za shranjevanje različnih vrst hrane. · Posodice so zelo priročne in inovativne. Skrbite za okolje in uživajte v vaši hrani, kjer koli! Naše posodice so izdelane iz obnovljivih virov in so prijazne do okolja.

Cena:
25,00 €
DDV:
5,50 € (22,0 %)
Cena z DDV:
30,50 €
Količina:

Stroj EKOLUX

Stroj za recikliranje papirja EKOLUX · Cena: 12.000 € · Kapaciteta: 100 kg/h · Energija: 3 kW · Dimenzije: 150 x 100 x 100 cm · Teža: 200 kg Stroj EKOLUX je zasnovan za recikliranje papirja in kartona. Je popolnoma avtomatiziran in ne zahteva nobenega človeškega nadzora. Stroj lahko reciklira različne vrste papirja in kartona, vključno z pisarniškim papirjem, embalažo in časopisi. Stroj EKOLUX ne onesnažuje zraka. Uporablja nov sistem za čiščenje zraka, ki odstrani vse škodljive emisije. Stroj je tudi zelo učinkovit pri porabi energije. Prednosti stroja EKOLUX: · Varuje okolje · Ne onesnažuje zraka · Je popolnoma avtomatiziran · Lahko reciklira različne vrste papirja in kartona · Je zelo učinkovit pri porabi energije Uporaba stroja EKOLUX: Stroj EKOLUX je primeren za uporabo v različnih okoljih, kot so: · Pisarniški prostori · Tovarne · Proizvodnja · Trgovine · Domovi

Cena:
12000,00 €
DDV:
2640,00 € (22,0 %)
Cena z DDV:
14640,00 €
Količina: